Mainos
Red Dead Redemptionin uusi logo on ilmestynyt Rockstarin verkkosivuille, samalla kun huhut kiivastuvat tulevan remasteroinnin tiimoilta.

@TezFunz2:n Twitteriin julkaisemassa viestissä huomautetaan myös, että Rockstarin verkkosivuille tänään tehdyssä päivityksessä sisäiseen pelilistaan on lisätty peli nimeltä ”Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)”.

On mahdollista, että kyseessä on vain päivitetty logo, joka levitetään pelin digitaalisiin versioihin, jolloin se on samassa linjassa muiden Rockstarin pelien kanssa, joissa on myös Rockstar Games Presents -brändi.

Mainos

Viime kuussa Rockstarin 13 vuotta vanha peli kuitenkin luokiteltiin Etelä-Korean Game Rating and Administration Committee -lautakunnassa, joka on aiemmin paljastanut tulevat pelit ennen niiden virallista julkistamista.

Kuten Gematsu havaitsi, uusi luokitus sisältää luokitusnumeron, joka viittaa konsolipeleihin.

Red Dead Redemption julkaistiin PS3:lle ja Xbox 360:lle toukokuussa 2010, mutta sitä ei koskaan portattu PC:lle.

Uusi korealainen luokitus on erillinen alkuperäisen pelin, sen Undead Nightmare Collectionin ja Game of the Year Editionin olemassa olevista luokituksista.

Rockstarin sisäpiiriläinen, joka on aiemmin vuotanut tarkkoja tietoja yhtiön peleistä, väitti viime vuonna, että Grand Theft Auto IV:n ja Red Dead Redemptionin remastereita suunniteltiin aikoinaan, mutta ne peruttiin tai tauotettiin GTA 6 -pelin tuotannon tehostamisen vuoksi.

Red Dead Redemption 2 julkaistiin vuonna 2018. Rockstarin emoyhtiö Take-Two kertoi toukokuussa, että pelisarjaa on myyty yli 75 miljoonaa kappaletta, mukaan lukien 53 miljoonaa kappaletta Red Dead Redemption 2:sta.

Mainos