Uusi Resident Evil 2 -traileri herkuttelee tammikuun lopulla julkaistavan remasteroinnin grafiikoilla ja pelimekaniikalla

Mainos
Tokyo Game Show -messuilla julkaistiin uusi Resident Evil 2 -esittelyvideo, joka tuo kauhun monet kasvot ja järkyttävät tapahtumat nähtäväksi.

Klassinen selviytymiskauhupeli Resident Evil 2 tekee paluun täysin uusittuna ja entistä realistisemman pelikokemuksen tarjoten. Vertahyytävä tunnelma, inhorealistinen visuaalisuus ja pelottava äänimaailma tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kokea Raccoon Cityn kaupungin karmaisevan kohtalon kahden keskeisen pelihahmon silmin.

Kokematon poliisi Leon S. Kennedy ja yliopiston oppilas Claire Redfield tutkivat kumpikin omilla tahoillaan zombiepidemian taustoja ja syitä. Yhdessä näiden kahden keskushahmon tarinat muodostavat kiehtovan juonivyyhdin, joka tarjoaa piinaavaa selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintakohtauksia. Mitä ikinä onkaan tämän kauheuden takana ja mikä onkaan saanut aikaiseksi elävien kuolleiden ryntäyksen liikkeelle, se selviää Clairen ja Leonin neuvokkaalla yhteistyöllä.

Mainos

Esittelyvideo luo silmäyksen myös pelin kiehtoviin sivuhahmoihin, jotka edustavat sekä sankarihahmojen liittolaisia että vastustajia. Mukana ovat salaperäinen Annette Birkin, määrätietoinen Ada Wong ja jämerä johtaja Brian Irons.

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista. Selviytymiskauhugenren kulmakiveen perustuvana jatkona sen toimintaa ja kauhua toisiinsa yhdistävä kokonaisuus on jättänyt jälkensä historian sivuille.

Kokonaan uudelleen rakennettu

Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä Resident Evil 2 on täysin alusta luotu kauhukokemus, joka tarjoaa entistä syvemmän tarinan yhdistettynä veret seisauttavaan toimintaan. Hyytävää jännitystä, sykettä nostattavaa selviytymistä ja graafista loistoa on luvassa nykypäivän grafiikoille, ohjaustuntumalle ja äänivaatimuksille päivitettynä kauhuseikkailuna. Entistä realistisempi grafiikka veriefekteineen ja vahingonmallinnuksineen takaa taatusti mieleenpainuvan ja karvaat pystyyn nostattavan pelikokemuksen.

Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 25. tammikuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Mainos