Mainos
The Toxic Avenger on virallisesti palannut! Troman suosituin hahmo marssii elokuvateattereihin Legendary Picturesin tekemän rebootin myötä.

Yleisö pääsi juuri näkemään uuden Toxic Avenger -elokuvan Fantastic Fest -tapahtumassa Austinissa, Texasissa, ja ensimmäiset reaktiot ovat virallisesti alkaneet vyöryä verkkoon.

Ensimmäiset reaktiot, jotka tulivat suoraan Alamo Drafthousen teattereista, ylistävät elokuvaa suurimmaksi osaksi sen sekopäisestä sävystä ja laajoista käytännön tehosteista, kun taas toiset huomauttavat, että sen tarinassa on yllättävän paljon sydäntä.

Mainos

Luonnollisesti jotkut ovat kuitenkin eri mieltä.

Elokuvassa Peter Dinklage näyttelee surkeaa vahtimestaria Winston Goozea, joka putoaa myrkyllisen jätteen sammioon ja muuttuu myrkylliseksi kostajaksi. Ajankohtainen uudelleenfilmatisointi on täynnä ympäristöteemoja, kun Winston taistelee ahneuden ja korruption pahoja voimia vastaan pelastaakseen poikansa, ystävänsä ja yhteisönsä.

Vaikka elokuvalla ei ole vielä julkaisupäivää, The Toxic Avenger -reboot on jo saanut Jenkeissä R-luokituksen. Perusteluina ovat  ”voimakkas väkivata ja verenvuodatus, kielenkäytön, seksuaaliset viittaukset ja graafinen alastomuus”.

Näet ihmisten kommentteja elokuvasta Comic Bookin artikkelista, tästä.

Mainos