Mainos
Mahdollinen vihje GTA V Enhanced Editionin uusimmassa trailerissa viittaa siihen, että Grand Theft Auto 6 saattaa sijoittua 1990-luvulle. Jos tämä vihje pitää paikkaansa, GTA 6 sijoittuu vuoteen 1998.

Odotamme kaikki uusia GTA 6-yksityiskohtia. Sijoittuuko peli Vice Cityyn? Kuka on päähenkilö? Kuinka suuri kartta on? Mihin vuoteen GTA 6 sijoittuu? Jos uusimman GTA V Enhanced Editionin vihjeellä on mitään tekoa kuudennen pelin kanssa, vastaus voi olla 1998.

DANNYonPC-tubettaja on analysoinut trailerilla näkyvän auton rekisterikilven numeron, jossa lukee ”6ISAL890”. Rekkarissa piilee tubettajan mukaan koodi, joka viittaisi vuoteen 1998:

Mainos

Tämä voi olla satunnainen yksityiskohta, mutta se voi myös olla Rockstar Gamesin easter egg.

Aiemmat vuodot viittasivat myös siihen, että GTA 6 tapahtuu eri vuosikymmenten aikana, joten ehkä 1998 on vasta aloitusajankohta. Puhetta on ollut myös siitä, että peli sijoittuisi ajallisesti nykyaikaan.

Kuten kaikki, myös ysärispekulaatio on vasta spekulaatiota eikä millään tavalla vahvistettu tietoa. GTA 6 -pelin oletettu julkaisuajankohta on noin vuosien 2024–2027 välillä.

Mainos
Edellinen artikkeliMario Golf: Super Rush -arvostelu – Maailman tunnetumman putkimiehen svingiseikkailut yllättävät nopeudellaan
Seuraava artikkeliMotoGP-tähti analysoi leffojen prätkästuntit ja kertoo, mikä olisi mahdollista ja mikä ei