Uusi Walking Dead -peli julkistettiin – antaa pelaajille mahdollisuuden toisintaa sarjan kohtauksia

Mainos
The Walking Dead: Destinies -pelin ensimmäinen traileri on julkaistu, ja se on katsottavissa yläpuolelta.

The Walking Dead: Destinies -pelissä pelaajat astuvat entisen apulaissheriffi Rick Grimesin kenkiin, joka herää koomasta maailmanlaajuisen zombiapokalypsin puhjettua.

Kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli sisältää yli 15 sarjan hahmoa sekä tuttuja paikkoja, ja sen kerrotaan kattavan neljän ensimmäisen kauden tapahtumat.

Mainos

Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse noudattaa sarjan käsikirjoitusta, sillä he voivat tiettävästi rakentaa oman tiiminsä ja valita, kenet he pelastavat tai tappavat tarinan edetessä.

Pelin synopsis lupailee seuraavaa:

Kokoa liittolaisia ja taistele tiesi läpi kävelijöiden maailmanlopun The Walking Deadin ikonisissa paikoissa, kuten Atlantassa, Greenen perheen maatilalla, vankilassa ja Woodburyssa. Ratkaisevissa valintoihin perustuvissa hetkissä voit muokata sarjan hahmoista koostuvan tiimisi kohtaloa ikuisesti. Sankareita ja roistoja, eläviä ja kuolleita – sinun on päätettävä, pysytkö historian kulussa vai raivaatko oman polkusi AMC:n The Walking Deadin maailmassa.

Pelaajien käytettävissä oleviin aseisiin kuuluu kuulemma revolvereita, haulikoita ja katanoita, ja pelissä on myös joitakin strategiapelielementtejä, kuten resurssien kerääminen ja tukikohdan hallinta.

The Walking Dead: Destiniesin väitetään olevan GameMill Entertainmentin julkaisema PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja PC:lle. Pelin odotetaan ilmestyvän 14. marraskuuta 2023.

Mainos