Uusi Watch Dogs: Legion -traileri herkuttelee anarkismilla

Mainos
Ubisoft on paljastanut uutta kuvaa tulevasta Watch Dogs: Legion -pelistään uudella mainostrailerilla.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan.

Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Mainos

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille uusien pelikonsolien julkaisun yhteydessä.

Mainos
Edellinen artikkeliUbisoft vakuuttaa: ”Tulevat PS5- ja XBSX-pelimme ovat saman hintaisia kuin nykyiset pelitkin – ainakin joulun ajan”
Seuraava artikkeliRespawn.fi Podcast, osa 24: Piraattipelit, crackit, leffaripit ja niiden monet muodot