Mainos
Maailman suosituin urheilupeli FIFA 23 lisätään EA Playn pelilistalle ensi viista alkaen.

EA:n jalkapallosarjan uusin osa on saatavilla Play Listillä ensi tiistaina 16. toukokuuta.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että se on saatavilla Xbox Game Pass Ultimate -tilaajille, jotka saavat EA Play -pääsyn osana jäsenyyttään.

Mainos

Play List on EA:n arkisto vanhoista nimikkeistä, joita voi pelata kuka tahansa, jolla on EA Play (Xbox, PlayStation tai PC) tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus.

FIFA 23 saapuu EA Playyn noin kuukautta aikaisemmin kuin FIFA 22. Myös FIFA 21 poistuu Play-listalta 31. toukokuuta.

EA:n mukaan ennätyksellisen suosittu

FIFA 23 julkaistiin syyskuussa 2022, ja se nautti EA:n mukaan sarjan ennätyksellisestä julkaisusta ensimmäisen viikon pelaajamäärillä mitattuna.

Tammikuussa julkaisija väitti, että FIFA 23:sta on tulossa ”sarjan historian suurin peli”.

– FIFA-franchisingin nettovaraukset ovat kasvaneet 4 prosenttia, toimitusjohtaja Andrew Wilson sanoi yhtiön kolmannen neljänneksen tuloskatsauksessa.

– Pelkästään Pohjois-Amerikassa kappalemääräinen myynti on kasvanut 50 prosenttia edellisvuodesta, Wilson jatkoi.

FIFA 23 on viimeinen EA:n peli, joka kantaa FIFA-nimeä sen jälkeen, kun pelijulkaisija erosi jalkapalloliiton kanssa tehdystä yhteistyösopimuksesta.

FIFA on kansainvälinen jalkapalloliitto, joka vastaa jalkapallon hallinnoinnista ja kehittämisestä ympäri maailman. FIFA:n päämaja sijaitsee Zürichissä, Sveitsissä, ja se koostuu 211 jäsenmaasta.

Vaikka EA menettikin oikeudet FIFA-nimeen, yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen 19 000 urheilijan, 700 joukkueen, 100 stadionin ja yli 30 liigan kanssa, mukaan lukien Premier League, Bundesliga ja La Liga.

EA aikoo aloittaa jalkapallopelien uuden aikakauden EA Sports FC -sarjallaan. Se paljasti hiljattain uuden pelisarjan logon sekä ensimmäiset tiedot tulevasta FIFA-jatko-osasta.

Mainos