V-Rally 4 tuo mukanaan Ken Blockin kuuluisaksi tekemät Gymkhana-haasteet

Mainos
V-Rally 4 -rallipelistä on julkaistu taitohaastekisoja esittelevä video. Gymkhana, eli V-Rallyn tapaan Extreme-Khana-pelimuoto on yksi monista V-Rally 4:n pelitiloista.

Extreme-Khana keskittyy vaikeiden ja tarkkaa autonhallintaa vaativien ratojen virheettömään ratkomiseen. Taidokkaan ajamisen ohella vaaditaan nopeutta ja riskinottokykyä, sillä parhaisiin aikoihin vaaditaan myös raskasta kaasujalkaa.

Extreme-Khanassa toisiinsa yhdistyvät driftaamisen tarkkuus, rallycrossin kisailu ja perinteisen rallin nopeus.

Mainos

Pelitila vie kuljettajansa aina Saharan aavikoilta Etelä-Afrikan laitureille, Yhdysvaltain Michiganin hylätylle varastoalueelle ja entisen ilmatukikohdan asfalttikentille.

V-Rally 4 -ajopelin PlayStation 4 -version ennakkotilaajat saavat tilaajaetuna pelissä käytettävän Ford Shelby GT500 -tehohirmun, joka on myös käytettävissä Extreme-Khana-pelitilassa.

V-Rally 4 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 6. syyskuuta että pc-tietokoneille 25. syyskuuta 2018. Lisäksi peli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille myöhemmin julkistettavana ajankohtana.

Mainos
Edellinen artikkeliTyömatkat ja -päivä taittuu ronskissa seurassa – Respawnin podcastissa käsitellään Gamescomia ja RTX-varjoja
Seuraava artikkeliHampaattomiksi muokatut julkkiskuvat saavat aamukahvit lentämään – mutta onko tämä hauskaa vai pelottavaa?