Mainos

Mason Storm (Steven Seagall) on kovaotteinen losangelesilainen kyttä, joka taitaa aasialaiset taistelulajit. Hän salakuvaa ja salakuuntelee kalifornialaista kuvernööriehdokasta (William Sadler), joka juonittelee yhdessä mafian kanssa. Kun kuvernööri huomaa mestaripoliisin aikeet, tapattaa hän kylmäverisesti koko Stormin perheen. Storm ei kuitenkaan kuole vaan joutuu seitsemän vuoden koomaan. Kun ysäri on villeimmillään Storm herää raihnaisena vuoteestaan ja joutuu heti uudelleen tappolistalle. Yhdessä äithahmoisen sairaanhoitajan (Kelly LeBrock) kanssa hän pakenee maaseudulle treenaamaan itsensä huippukuosiin kostoreissua varten.

 

Vaimo

Mainos

 

Vaikeasti tapettava edustaa nostalgista ysäritoimintaa parhaimmillaan. Siinä on kaikki elementit kohdillaan. Turha motiivi paljastetaan alussa juurta jaksain, aseet laulavat, takaa-ajot ovat tuhoisia ja ninjapotkuja ei säästellä.

 

Leffa on täynnä mainioita kasari- ja ysäriyksityiskohtia. C-kasetit, takatukat, vanhat jenkkiautot ja napakat permikset tuovat välittömästi hymyn huulille. Myös soundtrackiltä löytyy niin hyytävää syntikkaa, että heikompaa alkaa jo oksettamaan. Koska myös syntikkapanhuilu edustaa läsnäolollaan on leffan oltava todellista kulttikamaa.

 

Kooma

 

Vaikka meininki on kohdillaan ja hetkeksikään ei pysähdytä pohtimaan vakavia, jotain silti puuttuu. Steven Seagal ei vain ole yhtä äijä kuin Willis, Stallone tai Schwarzenegger, joiden kasari- ja ysärituotokset ovat aivan omaa luokkaansa. Seagalin habitus on snadisti vässykkä, limaisesta letistä huolimatta.

 

Holtiton vääntö

 

Leffan bonusvalikoista löytyy ainoastaan alkuperäinen leffatraileri, joka on kyllä huikea, mutta ei kovin pitkäkestoinen iloke.

 

KE

 

Mainos