Mainos
Kun Valve julkaisi Half-Life: Alyx -pelin trailerin, pelekansa kohahti. Kun trailerin lopussa ilmaistiin, että peli julkaistaan ainoastaan VR-formaatissa, internet täyttyi itkumeemeistä, joissa voivoteltiin sitä, että kukaan ei omista VR-kalustoa.

Kaikesta kitinästä huolimatta Valve Index -virtuaalivisiirit ovat nyt loppuneet kaikkialta maailmasta, jopa kaikkein kalleimpien, n. 1000 euroa maksavien pakettien osalta. Ainoastaan Japanista on vielä mahdollista ostaa muutama kappale.

Valve ei ole antanut päivämäärää, koska Valve Index -laitteita saadaan jälleen markkinoille.

Mainos

– Meillä on valtavat paineet ja kiire saada laitteita markkinoille, jotta voisimme pysyä siinä tahdissa, kuin niitä ostetaan.

Valvelta epäillään Valve Index -laitteen myynti-innostukseksi Half-Life: Alyx -pelin saapumista. Pelaajat, jotka ovat vuosia haaveilleet VR-laitteen ostamisesta ovat nyt valmiit sijoittamaan laitteistoon, kun tyrkyllä on kerrankin ostamisen arvoinen pelitapaus.

PlayStation VR -laitetta on myyty myös kiitettävästi, mutta laitteen pelitarjonta on hyvin suppea ja demoisa. Pc-puolella VR-pelattavaa on reilusti enemmän. Myös osa isoista peleistä tukee natiivia VR-formaattia pc:llä, mutta ei konsoleilla.

Mainos
Edellinen artikkeliOnce Upon a Time in Hollywood -arvostelu (Blu-ray) – Kunnianosoitus kulta-aikojen elokuvatuotannoille
Seuraava artikkeliTänään tv:stä Stallone-leffa, jonka mies teki päästäkseen yli traumoistaan