Mainos
Valve ei odota julkaisevansa todellista Steam Deckin seuraajaa ”lähivuosina”.

Näin sanoo Valven koodaaja Pierre-Lou Griffais, joka työskentelee parhaillaan helmikuussa 2022 julkaistun käsikonsolin parissa.

– Juuri nyt katsomme tavallaan tätä suorituskykytavoitetta, joka meillä on vakaana tavoitteena parin vuoden ajan, hän kertoi CNBC:lle.

Mainos

– Työskentelemme tietysti kehittäjien kanssa tulevien julkaisujen parissa ja seuraamme palautetta, mutta toistaiseksi hevosvoimat ovat mielestäni olleet melko hyviä.

Hän kertoi myös The Vergelle: – Meille on tärkeää, että Deck tarjoaa kiinteän suorituskykytavoitteen kehittäjille ja että viesti asiakkaille on yksinkertainen, jossa jokainen Deck voi pelata samoja pelejä. Näin ollen suorituskykytason muuttaminen ei ole asia, johon suhtaudumme kevyesti, ja haluamme tehdä sen vain silloin, kun tulevien laitteiden suorituskyky kasvaa tarpeeksi merkittävästi.

– Emme myöskään halua, että suorituskyvyn lisääminen heikentää merkittävästi virrankulutusta ja akun kestoa. En odota, että tällainen harppaus olisi mahdollista parin seuraavan vuoden aikana, mutta seuraamme silti tarkasti arkkitehtuurien ja valmistusprosessien innovaatioita nähdäkseni, mihin suuntaan asiat ovat menossa, Griffais summaa.

Hänen kommenttinsa vastaavat Valven suunnittelija Lawrence Yangin kommentteja, joka kertoi Rock Paper Shotgunille helmikuussa, ettei mitään suurta kannata odotella vielä pitkään aikaan.

Mainos