Mainos
Jean-Claude Van Damme tekee cameoroolin Mortal Kombat 1:ssä. Pelisarjan luoja kertoo nyt lisää.

Van Damme esiintyy Johnny Cagen erityisenä vaihtoehtoisena skininä, nahkana, eli hahmovariaationa, jonka pelin Premium Editionin ostaneet pelaajat voivat avata.

Iho näyttää näyttävän Van Dammen sellaiselta kuin hän olisi näyttänyt 1990-luvun alussa, eli samoihin aikoihin, kun ensimmäinen Mortal Kombat julkaistiin.

Mainos

Kuvamateriaali näytettiin sarjan toisen luojan Ed Boonin haastattelussa First We Feast’s Hot Ones -ohjelmassa, jossa julkkikset syövät hot wingsejä vastatessaan kysymyksiin.

Selittäessään, että Van Damme DLC oli 30 vuotta työn alla, Boon sanoi:

– Kun teimme ensimmäisen pelin, tarkoituksenamme oli tehdä Van Damme: The Arcade Game. Halusimme itse asiassa nähdä sanat ’Van Damme’. Bloodsport oli iso juttu, samoin Universal Soldier.

– Soitimme hänen väelleen ja sanoimme: ’Haluamme tehdä pelin, joka perustuu Van Dammeen’, mutta en tiedä, kieltäytyikö hän, tai eikö hän vain koskaan saanut yhteyttä tai jotain sellaista. Mutta kyseessä oli pari parikymppistä nuorukaista, jotka halusivat tehdä videopelin – ymmärsin, että Van Damme olisi sanonut ’ei, emme tee tätä’. Joten yritimme useita kertoja, edestakaisin hänen kanssaan. Tällä kertaa osuimme lottovoittoon ja saimme hänet. Meillä on hänen äänensä, ja hänestä tulee Johnny Cagen hahmo, ja se on täydellistä.

NetherRealm Studiosin kehittämä ja Warner Bros. Gamesin julkaisema Mortal Kombat 1 julkaistaan 19. syyskuuta 2023 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle, Nintendo Switchille ja PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

Mainos