Mainos
HBO Max seurasi hiljattain Netflixin, Prime Videon ja Apple TV+:n esimerkkiä ja lanseerasi oman päivittäisen Top 10 -ominaisuuden.

Maxin Top 10 -elokuvien listan ilmestyttyä viime viikolla The Flash on yllättäen hallinnut ykkössijaa, sillä se saapui suoratoistopalveluun juuri edellisellä viikolla. Syyskuun 1. päivä tuli mukaan kokonainen aalto elokuvia, mukaan lukien toinen sarjakuvasovitus, joka on tehnyt suuren vaikutuksen tilaajiin.

Alkuperäinen Blade (1998), jonka pääosassa Wesley Snipes näyttelee vampyyrinmetsästäjää, lisättiin Maxiin 1. syyskuuta.

Mainos

Juuri 25-vuotisjuhliaan viettänyt K-16-luokiteltu toimintaelokuva on saanut suuren katsojamäärän Warner Bros. Discoveryn suoratoistopalvelussa.

Maanantaisen Max Top 10 Movies -listan mukaan Blade on koko palvelun viidenneksi katsotuin elokuva, mikä tekee siitä Maxin toiseksi suosituimman sarjakuvaelokuvan. Vaikka Blade II ja Blade Trinity eivät olekaan listalla, ne lisättiin myös Maxiin.

Maanantain Max Top 10 -listan voit katsoa kokonaisuudessaan alta:

  1. The Flash
  2. BS High
  3. Get Hard
  4. Friday
  5. Blade
  6. The Notebook
  7. Gangs of New York
  8. Dawn of the Planet of the Apes
  9. A Cinderella Story
  10. Cloudy With a Chance of Meatballs

Juuri kun Marvelin koko perheelle sopivat supersankarielokuvat ovat lähteneet suistumaan tylsyyden puolelle, saattaa veriset K-16-sarjakuvaleffat olla seuraavia kassamagneetteja, kuten 1980- ja 1990-luvuilla veriset toimintaleffat.

Mainos