Mainos
Kun Venom-elokuva julkaistiin, käytiin spekulaatiota siitä, että olisiko Venom myös Deadpoolin ja Loganin tavoin verinen ja väkivaltainen, kuten sarjakuvansakin. Näin ei kuitenkaan ollut. Venomista tuli K-12-elokuva ja se järkytti joitain faneja.

Odotuksissa oli, että Venom olisi sitten verisempi Blu-ray-julkaisussaan. Näinkään ei kuitenkaan tule olemaan. Asian vahvisti ohjaaja Ruben Fleischer.

– Elokuva menestyi niin uskomattoman hyvin, että emme ala sössimään sitä teosta, jota ihmiset kävivät niin paljon katsomassa. En usko, että meillä on mitään tarvetta väkivaltaistaa leffaa muutaman fanin vuoksi, Fleischer paukuttaa.

Mainos

Fleischer jatkaa myös, että moisen verifestin tekeminen vaatisi valtavasti lisätöitä, sillä elokuvaa ei alunperinkään tehty verisemmäksi. Kaikki veret pitäisi lisätä digitaalisesti jälkeenpäin, sillä verisempää ja väkivaltaisempaa kuvastoa ei automaattisesti ole olemassa.

Venom tuotti elokuvateatterikierroksellaan n. 850 miljoonaa dollaria. Se ei kuitenkaan päässyt vielä edes 50:n tuottavimman elokuvan listalle. Listan kärjessä ovat Avatar, Titanic sekä Star Wars: The Force Awakens ja Avengers: Infinity War. Venomin tuotto kasvaa vielä DVD- ja Blu-ray-myyntien avulla.

Mainos