Verkkoon vuodettiin 20 minuuttia pelikuvaa seuraavasta Assassin’s Creed -pelistä

Mainos
Ubisoftin Assassin’s Creed: Codename Jade -pelistä on vuotanut verkkoon lisää pelikuvaa.

Assassin’s Creed Jade julkistettiin syyskuussa, ja julkaisija kuvailee sitä AAA-roolipeliksi toiminta-seikkailupeliksi mobiilialustoille, joka sijoittuu muinaiseen Kiinaan.

Alla olevat videot ovat uusin osa vuotojen sarjaa, jotka ovat ilmeisesti peräisin pelin alfa-testistä, johon pelaajat pääsivät tiettävästi ennen kuin Ubisoft lopetti ilmoittautumisten vastaanottamisen.

Mainos

Yhdessä videossa esitellään hahmon luomisprosessi, jota seuraa noin 15 minuuttia pelattavuutta, kun pelaajan tehtävänä on suojella Yongningin kylää hyökkääjiltä.

Toinen video sijoittuu Yangzhoun kaupunkiin. Siinä pelaaja ottaa uskonhyppynsä ja tunkeutuu salaa piirikuvernöörin asunnolle löytääkseen ja varastamaan luvan.

Ubisoft ei ole virallisesti paljastanut paljon Jadesta. Nimikkeen uskotaan olevan yhteiskehitys kiinalaisen pelijätti Tencentin kanssa, joka ilmoitti syyskuussa merkittävästä strategisesta kumppanuudesta Ubisoftin kanssa.

– Meillä tulee olemaan sisäinen tiimi, joka työskentelee kumppanimme kanssa varmistaakseen, että peli pysyy uskollisena sille, mitä haluamme Assassin’s Creed -peliemme olevan, Assassin’s Creed -sarjan varapresidentti ja vastaava tuottaja Marc-Alexis Cote, kertoi VGC:lle pelin julkistamisen yhteydessä.

Jade on yksi kuudesta tulevasta Assassin’s Creed -pelistä, joista keskusteltiin Ubisoftin tuote-esittelyssä syyskuussa.

Sarjan seuraava konsoli- ja PC-peli on vuonna 2023 ilmestyvä Assassin’s Creed Mirage. Miragen jälkeen seuraavat sarjan lippulaivapelit saavat koodinimet Red ja Hexe, ja ne julkaistaan osana uutta Assassin’s Creed Infinity -pelisarjaa.

Red, jota tekee Assassin’s Creed Odyssey -studio Ubisoft Quebec ja jolla on sama luova johtaja, sijoittuu feodaaliseen Japaniin.

Mainos