Mainos
Ei ole epäilystäkään siitä, että viime vuoden Spider-Man: No Way Home oli Tom Hollandin Peter Parkerin aikakauden loppu, kun nuori sankari pyysi Doctor Strangea pyyhkimään kaiken tiedon hänen henkilöllisyydestään kaikkien muistista.

Jo ennen No Way Home -elokuvan ensi-iltaa kerrottiin, että Hollandin Hämistä nähdään lisää, mutta onko Spider-Man 4 yhä suunnitteilla?

Virallisesti Spider-Man 4 on ollut kehitteillä pian sen jälkeen, kun Spider-Man: No Way Home alkoi tehdä tuloaan valokankaille, vaikka viime heinäkuussa kerrottiin, että Tom Holland ei ollut allekirjoittanut uutta sopimusta Peter Parkerin roolista.

Mainos

Sonyn elokuvastudion puheenjohtaja Tom Rothman on kuitenkin varma, että neljäs Hollandin tähdittämä Hämähäkkimies-elokuva ilmestyy, vaikka aikataulua ei olekaan asetettu.

– Varmasti. Milloin sitä voi odottaa, en tiedä. Viiniä ei tarjoilla ennen kuin on sen aika, hän sanoi THR:lle.

Vaikka Tom Hollandin Hämähäkkimies-elokuvat sijoittuvat MCU:n sisälle, ne ovat silti pääasiassa Sonyn tuotantoja, sillä studio hyödyntää sankarin elokuvaoikeuksia myös julkaisemalla Venomin ja Morbiuksen kaltaisia elokuvia, jotka sijoittuvat Sonyn erilliseen Spider-Man Universe -jatkumoon.

Toisin sanoen Sony on edelleen täysin Hämähäkkimiehen asialla, joten miksi Tom Rothman ja muut johtajat eivät haluaisi jatkaa Hollandin uraa Hämähäkkimiehenä?

Vaikka yksityiskohtia ei olekaan vielä selvitetty, kyse on pikemminkin siitä, milloin, kuin siitä, jos, edellyttäen, että mitään suuria muutoksia ei tapahdu.

Mainos