Mainos
Marvel Cinematic Universe on luonut epätodennäköisiä elokuvatähtiä. Heistä suosituin on ehkä Groot, Guardians of the Galaxy -elokuvan jäsen.

Vin Diesel vihjailee nyt, mitä Grootille voi olla luvassa Guardians of the Galaxy Vol. 3:n jälkeen. Voisiko Groot todella saada oman elokuvansa?

Grootista tuli hiljattain tähti Disney+:ssa I Am Groot -nimisen CGI-animaatiosarjan kautta. Sarja jaksot ovat hauskoja pieniä elokuvia, jotka sopivat kaikenikäisille, eivät vain niille, jotka katsovat Marvel-elokuvat järjestyksessä viikonlopun aikana.

Mainos

Ne ovat ilmeisesti Vin Dieselin pienen veljentyttären suosiossa, sillä näyttelijä mainitsee tämän Instagramissa antaen samalla pienen huudon Kristin Leporelle, joka kirjoitti ja ohjasi ne. Hän kuitenkin antaa myös vihjeen siitä, mitä Grootin tulevaisuudessa voisi olla luvassa, sillä hän kertoo Marvel Studiosin olevan kiinnostunut tekemään Planet X -elokuvan.

Tiedämme, että Guardians of the Galaxy Vol. 3 merkitsee galaksienvälisen tiimin tämän version loppua. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö sarjan hahmot jatkaisi MCU:ssa muilla tavoin.

Jos Vin Dieseliä on uskominen, kuulostaa siltä, että ainakin Grootin äänen kanssa on käyty keskusteluja siitä, mihin Groot voisi mennä.

Kyseinen Planet X -elokuva ei näytä olevan vielä aivan valmis lisättäväksi tulevien Marvel-elokuvien listalle, mutta se voi olla mahdollisuus.

Mikä Planet X?

Planet X on Grootin kotimaailma sarjakuvissa, joten Planet X -elokuva voisi olla Grootin syntytarinaelokuva tai siinä hahmo voisi palata kotiinsa sen jälkeen, mitä hänelle tapahtuu Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa.

Aiemmin on ollut puhetta siitä, että Rocket ja Groot saisivat oman tarinansa MCU:ssa, ja ehkä Planet X -elokuva voisi olla sellainen, jossa ystävät menisivät Grootin kotiin ja löytäisivät maailman, joka tarvitsee heidän apuaan.

Ehkä vain idea?

On toki mahdollista, että Vin Diesel vain huvittelee tällä idealla. Ehkä hän esitti sen Marvelin väelle, eivätkä studion väki täysin hylännyt ideaa.

Vin Diesel sisällytti postaukseen Alpha Groot -hashtagin, joka on Dieselin aiemminkin esittämä Groot-viittaus, jota kukaan muu, edes James Gunn ei ole myöntänyt ymmärtävänsä, joten Planet X ja Alpha Groot saattavat molemmat olla enemmän Dieselin hauskanpitoa kuin mitään todellista.

Grootin näkeminen omassa elokuvassaan tuntuu epätodennäköiseltä, mutta samalla olemme nähneet Marvel-studioiden ottaneen aiemmissa elokuvissa pitkälle meneviä riskejä, jotka ovat tuottaneet tulosta, joten kuka tietää?

Vaikuttaa todennäköiseltä, että Grootilla on Guardiansin jälkeinen tulevaisuus MCU:ssa, hän on varsin suosittu, joten kysymys kuuluu vain, minne se menee seuraavaksi? Planeetta X on varmasti yksi vaihtoehto.

Mainos