Viime vuoden vaikeimmat platina-trophyt – tässä lista, oletko saanut yhtään näistä haltuusi?

Mainos
Listasimme helppoja platina-trophyja aikaisemmin tähän artikkeliin. Nyt vuorossa on kuitenkin lista vaikeimmista platina-trophyista vuonna 2018 julkaistuista peleistä.

Monet näistä peleistä ottavat aikaa satoja tunteja. Rockstar Gamesin Red Dead Redemption 2 on massiivinen ja sen platina-trophya saalistaessa vierähtää ainakin 300 tuntia aikaa. Mutta RDR2 on vasta oheisen listan puolivälissä.

Kaikki 10 vaikeinta näet oheisesta videosta. Top 3 vaikeimmat pelit ovat kuitenkin:

Mainos

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball Fighterzin platinatrophysta taisteleminen on äärimmäisen turhauttavaa yhden trophyn vuoksi, jota varten peliä joutuu grindaamaan todella pitkään. Pahinta on se, että trophyyn vaaditun pistemäärän saavuttamiseksi, pelaaja saattaa myös menettää pisteitään häviämisten vuoksi.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4:n trophyista vaativammat ovat Blackout-pelitilassa saavutettavat pystit. Näitä varten pelaajan on oltava lähes eSports-tikissä ja aikaakin palaa yrityksiin tuhottomasti.

Tetris Effect

Osa VR-Tetriksen pahimmista trophyista vaatii äärimmäistä nopeutta ja nokkelaa ajatuksenjuoksua. Pahimmat trophyt saavutetaan äärimmäisellä harjoittelulla ja satojen tuntien grindaamisella. Tämä peli pitää todella hallita.

Mainos
Edellinen artikkeliHitman: Blood Money ja Hitman: Absolution saavat 4K-remasteroidut versiot PS4:lle ja XO:lle
Seuraava artikkeliOletko kohdannut näitä salaisia hahmoja Red Dead Redemption 2:ssa?