Mainos
Vin Diesel on alkanut pikkuhiljaa markkinoimaan vasta esituotannossa olevaa, kymmenettä Fast & Furious -elokuvaa, jota Yhdysvalloissa kutsutaan leikkisästi Fast X -nimellä.

Fast & Furious -elokuvasarjassa oli pitkään kaksi pääosaa, Paul Walkerin Brian O’Connor ja Vin Dieselin Dominic Toretto, joiden elämänmatkat risteytyvät vuoden 2001 The Fast and the Furiousissa.

Valitettavasti Walker kuoli vuonna 2013 traagisessa urheiluauto-onnettomuudessa, joten Furious 7 merkitsi hänen hahmonsa viimeistä esiintymistä sarjassa (lukuun ottamatta hänen CGI-variaatiotaan ​​F9:n lopussa).

Mainos

Vin Diesel on edelleen vahvasti mukana sarjassa Dom-hahmollaan. Ja nyt kun kymmenennen leffan kuvaukset käynnistyvät, Diesel alkoi muistelemaan Paul Walkeria Instagramissa:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu

Paul Walker kuoli kesken Furious 7 -tuotannon, mutta ddigitaalisuuden ja Walkerin veljien Calebin ja Codyn ansiosta tuotanto pystyi saattamaan Brian O’Connorin tarinan päätökseen.

Mutta kuten Vin Diesel teki selväksi ja monissa muissa tilanteissa, hän ja Walker olivat enemmän kuin vain työtovereita; he muodostivat veljellisen siteen ollessaan yhdessä Fast & Furious -elokuvissa. Joten vaikka Walker ei ole enää kanssamme, Diesel on edelleen läheinen Walker-perheen kanssa, johon kuuluu, kuten hän mainitsi, Meadow Walkerin käveleminen käytävällä hänen häissään.

Nähtäväksi jää, käytetäänkö visuaalisia tehosteita uudelleen lisäämään Brian O’Connor takaisin Fast & Furious -elokuvasarjaan ennen kuin se päättyy.

Kuitenkin mitä tulee Fast X:ään, Vin Diesel on vahvistanut, että Jordana Brewsterin Mia Toretto, joka on myös ollut osa Fast & Furious -franchisea alusta asti, tulee takaisin, vaikka näin ei aina ollut. Kävi ilmi, että tulevan elokuvan käsikirjoituksesta oli versio, joka ei sisältänyt Miaa, mutta Dieselin tytärtä saa kiittää tämän muuttamisesta. Näyttelijä selitti:

– Sivuhuomautus, et koskaan usko, kuka korjasi Mian erittäin tärkeän roolin… tyttäreni, Alfa-enkeli, joka sanoi ohjaajalle erittäin selvästi ja rehellisesti ”NO MIA, NO FAST 10!” haha.

Fast X driftailee teattereissa 19. toukokuuta 2023 alkaen. Toistaiseksi uusin Fast 9 on katsottavissa HBO Maxissa.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä ovat tämän ja ensi viikon ilmaiset Epic Storen pelit
Seuraava artikkeliJoku askarteli Unreal 5:llä Teräsmies-pelin, ja se on paras sarjassaan tähän asti