Mainos
Fast & Furious 10 päättää elokuvasarjan, mutta kahdessa osassa. Eli luvassa on päätösosa, joka on jatkotarina.

Näyttelijä Vin Diesel on erityisen innoissaan kymmenennestä ja yhdennestätoista Fast & Furious -elokuvasta. Hän ylistää auliisti tuotantoa, tuotantoväkeä ja näyttelijöitä.

– Tiedän, etten ole postannut hetkeen. Kun ihmiset maailmassa kärsivät, minulla on tapana vetäytyä sosiaalisen median pinnallisista toimista. Tiedän kuitenkin, että monet teistä odottavat todella vilpittömästi kuulevansa minusta ja tietääkseen, missä mielentilani on. Olen lähestymässä ensimmäisen saagan finaalia… se on Fast. Se on erittäin intensiivistä, vaikka Jumala on tuonut niin uskomattoman lahjakkuuden auttamaan minua saattamaan tämän mytologian päätökseen, en voi muuta kuin muistella… te kaikki olette olleet osa tätä matkaa, tähti twiittasi.

Mainos

Ja mies jatkaa…

– En voi uskoa, että Universal Studios on sitoutunut kaksiosaiseen finaaliin… heidän tukensa ja uskonsa tähän mytologiaan yllättää minut ja saa minut hymyilemään. Tähän mytologiaan on tulossa enkeleitä, jotka saavat teidät kaikki hymyilemään. Haha. Rakastan teitä kaikkia… ja toivon sydämeni pohjasta saavani teidät ylpeiksi.

Saarna kuulostaa samalta kuin kaikkien Fast & Furious -elokuvien markkinoinneissa, mutta sitä häneltä odotetaankin.

Koska Fast & Furious 10 ja Fast & Furious 11 -elokuvat kuvataan parhaillaan päällekkäin, vaikuttaa siltä, että kymmenennestä leffasta saadaan pian ensimmäiset trailerit. Fast & Furious 10 -elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa toukokuussa 2023.

Mainos
Edellinen artikkeliBatman Arkham -tekijöiden Suicide Squadilla odotettu kohtalo
Seuraava artikkeliJared Letolla suuri tahto saada kolmas Tron-leffa tuotantoon ja valokankaille