Mainos
Monet ovat viime vuosina uskoneet, että Vin Diesel olisi yksi Avatar-jatko-osien näyttelijöistä.

Fast and Furious -tähti vihjasi aiemmin, että oli ”turvallista sanoa”, että hän ja visionäärinen elokuvantekijä James Cameron tekisivät yhteistyötä jaettuaan videon itsestään ja Cameronista Avatar-elokuvan kuvauksissa vuonna 2019. Mutta kuten kävi ilmi, Dieselin ei ole tarkoitus näytellä tulevissa Avatar-elokuvissa.

Kun Avatarit yhdessä James Cameronin kanssa tuottaneelta Jon Landaulta kysyttiin hiljattain Vin Dieselin osallistumisesta tuleviin Pandoraan sijoittuviin elokuviin, kävi ilmi, Diesel ei sittenkään ole mukana tuottoisassa franchisingissa.

Mainos

– Vin oli fani. Hän kävi eräänä päivänä katsomassa, mitä teimme, ja ihmiset ottivat sen irti asiayhteydestään.

Empire-lehden haastattelussa Avatarin tuottaja kertoi, että kyseessä oli väärinkäsitys, jossa ihmiset irrottivat lavastusvierailun asiayhteydestään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu

Tuon videon perusteella ei todellakaan ole kaukaa haettua kuvitella, että jos Diesel on James Cameronin vieressä ja Avatarin jatko-osan kuvauksissa, hän voisi olla mukana näyttelijöiden joukossa.

Videolla Fast and Furious -tähti sanoi, että yhteistyö oli ”myöhässä”, sekä sanoi, että Cameron oli ”yksi henkilö Hollywoodissa”, jonka kanssa näyttelijä on ”aina halunnut työskennellä ja jolta oppia”.

Kaksi kuukautta myöhemmin Dieseliltä kysyttiin Avatarin kuvauspaikalla vierailusta, ja hän näytti vihjailevan, että hän ja Cameron työskentelisivät yhdessä.

Näyttelijä sanoi, että hän ei ollut kuvannut ”vielä”, mutta oli ”viettänyt aikaa hänen kanssaan” ja näennäisesti vahvisti, että yhteistyötä oli tulossa.

On tietysti mahdollista, että kaksikko oli suunnitellut yhteistyötä, mutta Avatar-tuottajan kommenttien mukaan kaikki oli irrotettu asiayhteydestään. Lisäksi Diesel on muutenkin hyvin kiireinen Fast and Furious -elokuvien loppuunsaattamisessa.

Viimeiset Fastit

Alle kaksi viikkoa sitten Diesel julkaisi suloisen kuvan ja viestin yhdessä Tyrese Gibsonin kanssa koskien parin valmistautumista finaalin julkaisuun, yli 20 vuotta alkuperäisen The Fast and The Furious -elokuvan jälkeen.

Universalin blockbusterin seuraava osa on vuoden 2023 elokuvajulkaisujen joukossa, sillä Fast X saapuu teattereihin 19. toukokuuta.

Mitä tulee Avatar-elokuviin, James Cameronilta odotetaan vielä kolmea jatko-osaa, joista Avatar 3:n on määrä ilmestyä joulukuussa 2024.

Mainos