Viralliset rallikisat jatkuvat syksyllä WRC 9 -rallipelissä – tulossa myös WRC 10 ja WRC 11

Mainos
Suositulle WRC 8 -rallipelille jatkoa tuova WRC 9 tuo mukanaan paljon tuttuja ominaisuuksia sekä tukkukaupalla uudistuksia.

WRC 9 laajentaa hyväksi todettua urapelimuotoa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Lisäksi pelissä on entistä vahvempi sidos tosielämän rallitapahtumiin.

Rallipeli laajentaa sisältöään tuomalla mukanaan ikonisen Safari-rallin, mutkittelevia ratoja sisältävän Japanin-rallin ja kauniiden maisemien täplittämän Uuden-Seelannin rallin.

Mainos

Uusittujen ratojen ja entistä monipuolisempien rallien lisäksi ajoneuvojen ajofysiikkaan ja realismiin on kehitetty entistä suurempaa huomiota. Autojen jousitus, iskunvaimennus, jarrut ja massan vaikutus on huomioitu entistä tarkemmin ja realistisemmin. Näin auton käyttäytyminen erilaisilla ajopinnoilla ja keleillä vaihtelee aiempaa yksityiskohtaisemmin. Samalla autojen ääniin on tuotu entistä enemmän syvyyttä.

WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

WRC 9 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 3. syyskuuta 2020. Pelin Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoliversioiden julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Tämänvuotisen WRC 9 -rallipelin lisäksi pelijulkaisija NACON ja KT Racing -pelistudio ovat sopineet myös WRC 10– ja WRC 11 -pelien kehittämisestä ja julkaisusta vuoteen 2022 mennessä.

Mainos
Edellinen artikkeliUnohda VR, tällainen on miljoonan punnan hintainen autosimulaattori
Seuraava artikkeliKuinka Call of Duty: Modern Warfaren Battle Royalea oikeasti kuuluisi pelata?