Mainos
Fast & Furious -elokuvasarja jatkuu Universalin toimesta. Vuonna 2001 alkanut sarja on kasvanut 11 elokuvan mittaiseksi ja saanut rinnalleen animaatiosarjan Netflixissä.

Tulevaisuudessa on luvassa päätösosa ja kolme spinoff-elokuvaa, joista yhtä tähdittävät Dwayne Johnson ja Jason Momoa.

NBCUniversal Studio Groupin puheenjohtaja Donna Langley uskoo, että sarjalla on vielä annettavaa, ja tulevaisuuden elokuvat voivat palata juurilleen Los Angelesin kaduille.

Mainos

Vuonna 2026 ilmestyvä Fast X: Part 2 päättää Vin Dieselin Dominic Toretton tarinan, mutta Langley vakuuttaa, että sarjalla on vielä bensiiniä tankissa. Hän vihjaa, että sarja voi siirtyä televisioon live-action-sarjana.

Alkuperäinen Fast and the Furious esitteli Paul Walkerin näyttelemän peitetehtävissä olevan poliisin Brian O’Connerin, joka soluttautui Toretton tiiviiseen perheeseen. Vuoden 2021 F9 oli osittain esiosa, joka kertoi Toretton alkuperän ja hänen vieraantuneen veljensä Jakobin (John Cena) kanssa tapahtuneen riidan.

Louis Leterrier, joka ohjasi vuoden 2023 Fast X:n, ohjaa jatko-osaa, joka saapuu teattereihin vuonna 2026. Johnson ja Momoa tekevät yhteistyötä Hobbs & Shaw -jatko-osassa, ja Diesel on kehittänyt naispääosaisen spinoffin vuodesta 2015.

Zach Dean, joka oli mukana kirjoittamassa Fast X:ää, työstää uutta Fast & Furious -elokuvaa, joka aloittaa seuraavan saagan.

Mainos