Mainos
Hyvä aseen pohjapiirustus on puolet taistelusta, Warzone 2.0 -pelissä tai Modern Warfare 2:ssa.

Koska Gunsmith 2.0 on Call of Duty -kokemuksen keskeinen osa, pelaajat ovat odottaneet innolla mahdollisuutta tallentaa suosikkiaseidensa mukautettuja blueprint-variaatoita, jotta omien lempikokoonpanojen käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Tällä hetkellä MW2:ssa ei valitettavasti ole mitään tapaa tallentaa mukautettuja piirustuksia, kuten edellisessä Modern Warfaressa. Parhaat loadoutit on siis joko muistettava ulkoa, rakennettava uudelleen aina kun korvaat tallennuspaikan jollain toisella aseella tai pidettävä valituissa tallennuspaikoissaan, kunnes ne ovat täynnä.

Mainos

Kyseinen ominaisuus oli vakiovaruste aiemmissa CoD-peleissä, mutta sitä ei ole vielä lisätty sarjan uusimpaan versioon, johon Warzone 2 kuuluu. On kuitenkin melko todennäköistä, että mukautetut piirustukset lisätään MW2:een ja Warzone 2:een osana tulevaa kausipäivitystä.

Ominaisuutta on toivottu paljon molempien pelien julkaisun jälkeen, ja koska pelaajat ovat jo tottuneet siihen aiemmissa peleissä, se on todennäköisesti korkealla prioriteettilistalla lisättävien ominaisuuksien joukossa.

Kuten minkä tahansa pyydetyn ominaisuuden kohdalla, pelaajat voivat ilmaista mielipiteensä sosiaalisessa mediassa, mutta tehkää se kunnioittavasti. Kunnioittamattomuus, vihamielisyys tai väkivaltaisuus kehittäjää kohtaan ei johda mihinkään.

Warzone julkaistiin pari viikkoa sitten ja ensimmäinen kausi on nyt vasta aluillaan.

Mainos