Mainos
Warner Bros. Pictures heltyi kun kansa vaati Twitterissa Snyder Cutin tuottamista Justice League -elokuvasta, joka jäi torsoksi ohjaaja Zack Snyderin perhetragedian vuoksi. Kenties sama kaava saisi pelastettua myös Metal Gear Solid 5 -pelin?

Jokainen, joka on pelannut MGS5:n kokonaisuudessaan loppuun tietää, että kampanja vain loppuu kesken. Se on äkillinen, jättäen useita avoimia juonenkäänteitä käsittelemättömiksi. On olemassa joukko pelin jälkeisiä radiokeskusteluja, joita voit kuunnella lopputekstien jälkeen, jotka auttavat täyttämään aukot. Mutta pelin tuotanto jäi yksinkertaisesti kesken ohjaaja-käsikirjoittaja Hideo Kojiman saatua yllätyspotkut Konamilta.

Fanit ovat edelleen sitä mieltä, että Metal Gear Solid 5 -pelistä saatiin pelattavaksi ainoastaan 70 % kokonaisuudesta, vaikka Konami muuta väittääkin.

Mainos

Nyt internetissä pohdiskellaan, voitaisiinko saada Metal Gear Solid V: Kojima’s Cut vielä samalla mentaliteetilla kuin Zack Snyder’s Justice League?

Teoriassahan tämä on mahdollista, mikäli Kojima ja Konami saisivat välinsä selvitettyä projektin ajaksi. Kojima ei omista MGS:n oikeuksia, vaikka pelit on suunnitellutkin, joten mies ei voi omalla firmalla koskeakaan brändiin ilman seuraamuksia.

Mikäli pelaajien prässi kohdistuu Konamin paineeksi, voimme hyvinkin vielä joskus saada kokonaisemman version Metal Gear Solid 5:stä. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan tarvitse pelata 4:3-kuvasuhteessa…

Mainos
Edellinen artikkeliNäillä modeilla saat GTA: San Andreasin näyttämään nykyaikaiselta
Seuraava artikkeliClint Eastwoodin seuraava elokuva sai ensi-iltapäivämääränsä