VRSO: Bare Knuckle Fighting on tuleva VR-tappelupeli, joka tähtää fotorealismiin

Mainos
VRSO: Bare Knuckle Fighting näyttää tarjoavan astetta brutaalimman VR-nyrkkeilysimulaattorikokemuksen. Peli ilmestyy tärkeimpiin VR-päätelaitteisiin tänä vuonna.

Monologic Gamesin kehittämä VRSO: Bare Knuckle Fighting -pelissä tehtävänäsi on voittaa 16 pelaajaa, jotta sinusta tulisi VRSO:n (Virtual Reality Sport Organization) mestari. Ottelut käydään Fight Club -leffan tavoin hylätyissä paikoissa.

Monologic lupaa fysiikkapohjaisen simulaation, liikkeenkaappausanimaation ja kattavan gore-järjestelmän sekä monipuolisen treenitilan.

Mainos

Lehdistötiedotteessa kerrotaan yksityiskohtaisesti, että VRSO:n avulla voit määrittää, kuinka hyökkäävä tai puolustuskykyinen vastustaja on. Siinä on myös säädettävät parametrit reflekseille, kestävyydelle ja nopeudelle.

Yksinpelikampanjan lisäksi VRSO sisältää myös ranking-moninpelitilan.

”Pelissä on laaja järjestelmä, jossa on sijoituksia, kokemusta ja valuuttaa, joilla pelaajat voivat muokata ja kehittää hahmoaan”, Monologic tiedottaa.

Tiimi myös selvensi, että hahmon kustomointi koskee vain taistelijan ulkonäköä.

VRSO: Bare Knuckle Fighting tähtää ”Q3/Q4 2023” julkaisuikkunaan Questille, PSVR 2:lle ja SteamVR:lle. Voit ilmoittautua tulevaan betaan virallisen Discord-palvelimen kautta.

Mainos