Mainos
Vuosi 2024 on täynnä kiehtovia elokuvia, jotka tarjoavat jännitystä, draamaa, komediaa ja fantasiaa.

Tässä on 10 elokuvaa, jotka ovat ehdottomasti katsomisen arvoisia kevään ja kesän aikana.

Dyyni 2 (2.3.2024): Denis Villeneuven scifi-spektaakkeli saa jatkoa, kun Paul Atreides (Timothée Chalamet) jatkaa taisteluaan Arrakiksen planeetan hallinnasta. Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem ja Josh Brolin tähdittävät myös tätä eeppistä seikkailua.

Mainos

Argylle (2.2.2024): Matthew Vaughnin ohjaama vakoojatrilleri kertoo kirjailijasta (Bryce Dallas Howard), joka joutuu mukaan kansainväliseen salaliittoon. Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa ja Samuel L. Jackson ovat osa loistavaa näyttelijäkaartia.

Furiosa (17.5.2024): George Miller palaa Mad Max -maailmaan tässä spin-offissa, joka keskittyy Charlize Theronin esittämän Furiosan nuoruuteen. Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ja Yahya Abdul-Mateen II näyttelevät tässä toimintaelokuvassa, joka lupaa olla yhtä hurja kuin edeltäjänsä.

Avatar 3 (18.12.2024): James Cameronin Avatar-saaga jatkuu tässä kolmannessa osassa, joka vie katsojat uusiin maailmoihin ja seikkailuihin. Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver ja Kate Winslet palaavat rooleihinsa kolmatta kertaa.

Avatar 3:sta ei olla vielä julkaistu traileria, mutta edellisen osan traileri näyttää tältä. Molemmat Avatar-elokuvat ovat katsottavissa Disney+-palvelussa.

The Book of Clarence (12.1.2024): Jeymes Samuelin ohjaama ja käsikirjoittama western-elokuva kertoo kahdesta veljeksestä (LaKeith Stanfield ja Omar Sy), jotka lähtevät etsimään kadonnutta isäänsä (David Oyelowo). Elokuvassa nähdään myös James McAvoy, Benedict Cumberbatch ja Alfre Woodard.

The Color Purple (5.1.2024): Steven Spielbergin Häivähdys purppuraa -elokuvan pohjalta tehty musikaali saa elokuvasovituksen, jonka ohjaa Blitz Bazawule. Elokuvassa seurataan Celien (Cynthia Erivo) elämää 1900-luvun alun Etelävaltioissa. Elokuvassa laulavat myös Jennifer Hudson, Kelvin Harrison Jr. ja Oprah Winfrey.

The Beekeeper (5.1.2024): David Ayerin ohjaama jännityselokuva kertoo entisestä CIA-agentista (Jason Statham), joka ryhtyy mehiläistarhaajaksi ja joutuu uudelleen vaaraan, kun hänen menneisyytensä saavuttaa hänet. Elokuvassa nähdään myös Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson ja Jeremy Irons.

Myrskyluodon Maija (5.1.2024): Tiina Lymin ohjaama ja käsikirjoittama kotimainen draama kertoo Myrskyluodon Maijan (Maria Ylipää) tarinan, joka on tuttu Lasse Mårtensonin romaanista ja musikaalista. Elokuvassa nähdään myös kotimaiset oletustähdet Antti Luusuaniemi, Ville Virtanen ja Eero Aho.

Godzilla x Kong: The New Empire (4.4.2024): Jättiläishirviöt kohtaavat jälleen tässä elokuvassa, joka on jatkoa Godzilla vs. Kong -elokuvalle. Elokuvassa Godzilla ja King Kong joutuvat vastakkain uuden uhan kanssa, joka uhkaa koko maailmaa. Elokuvassa näyttelevät myös Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård ja Rebecca Hall.

Bad Boys 4 (7.6.2024): Will Smith ja Martin Lawrence palaavat rooleihinsa Mike Lowreyna ja Marcus Burnettina tässä toimintakomedian neljännessä osassa, joka jatkaa Bad Boys for Life -elokuvan tapahtumia. Elokuvassa nähdään myös Vanessa Hudgens, Charles Melton ja Jacob Scipio.

Näiden lisäksi myös Ghostbusters-elokuvat sekä Beverly Hills Cop -leffat saavat vuonna 2024 jatkoa.

Mainos