Vuoden kuolatuin kilpa-ajopeli näki päivänvalonsa

Mainos
Polkupyöräpiireissä kiivaasti odotettu fillarointipeli, Tour de France 2020 julkaistaan tänään. Lisäksi myös Pro Cycling Manager 2020 näkee tänään 4.6. päivänvalonsa.

Ranskan ympäriajo on maailman tunnetuin ja arvostetuin maantiepyöräilykilpailu. Sen virallinen videopeli Tour de France 2020 vie pelaajan ääreisjännittävään kisailuun virallisissa joukkueissa ja näiden asuissa. Lisäksi tänä vuonna mukana ovat myös Circus-Wanty Gobertin ja and Bingoal-Wallonie Bruxelles’n joukkueet.

Grande Boucle -osuuden 21 etapin lisäksi mukana ovat Critérium du Dauphiné, Paris-Nice ja Paris-Roubaix sekä ensimmäistä kertaa Liège-Bastogne-Liège. Pelaaja voi lisäksi luoda omia ajokisojaan My Tour -pelitilassa.

Mainos

Pro Leader -pelitilassa pelaaja valitsee yhden ajajan sekä valitsee tämän taidot ja ominaisuudet, joita kehittää koko kisakauden aikana.

Pro Team -tilassa keskitytään kokonaisen pyöräilijäjoukkueen ohjastamiseen ja hallintaan. Tällöin pelaaja laatii ja määrittää omat kisastrategiansa läpi kilpailukauden.

Ensimmäistä kertaa pelissä on mukana myös ensimmäisen persoonan kuvakulma. Näin ajokisoihin pääsee syventymään entistä yksityiskohtaisemmin kisaajan silmin.

Pro Cycling Manager 2020

Pro Cycling Manager 2020 -pelissä pelaaja ottaa haltuunsa kokonaisen joukkueen johtajan roolissa. Urapelitilassa pelaaja vastaa kisaajavalinnoista, näiden harjoitusohjelmasta, kisoihin osallistumisesta, välinehankinnoista ja uusien kilpailijaehdokkaiden värväämisestä. Pelaajan toimiin kuuluu myös kisajoukkueen kilpailuhengen vaaliminen ja sopimusasioiden hallinta erilaisten sponsoriehdokkaiden kanssa.

Koska jokaisella päätöksellä on merkitystä, menestyksen myötä paineet kasvavat ja pienetkin päätökset alkavat vaikuttaa kokonaisuuteen yhä merkittävimmin.

Pelin käyttöliittymää on parannettu entisestään. Sen myötä erilaiset tiedot ovat entistä helpommin saatavilla ja apulaismanageri auttaa monissa asioissa päätösten kanssa luoviessa.

Kaikkiaan erilaisia kisoja on mukana yhteensä 230 erilaista ja näissä yhteensä peräti 650 etappia.

Pro Cycling Manager 2020 julkaistaan tänään 4. kesäkuuta PC-tietokoneille. Tour de France 2020 julkaistaan tänään PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin PC-versio julkaistaan elokuussa 2020.

Mainos
Edellinen artikkeliProject CARS 3 saapuu kesällä ja tältä se näyttää!
Seuraava artikkeliOvercooked on nyt ilmainen Epic Storessa