Mainos
Grand Theft Auto 6 on eittämättä yksi tämän vuosikymmenen odotetuimmista peleistä.

Pelin julkaisusta ei olla vielä saatu mitään muuta konkreettista tietoa, kuin, että se olisi tulossa vuoden 2024 tai 2025 aikana. Joidenkin huhujen mukaan lokakuussa nähtäisiin sen ensimmäinen traileri, mutta yhtä paljon traileria odotetaan julkaistavaksi tämän vuoden suurissa kesäjulkistustapahtumissa.

Vuotoja pelistä on tipahdellut jälleen yhtäkkiä useita. Rockstar Gamesin rekryjä vahdanneet verkkoyytisjät bongasivat jo aikoja sitten, että GTA 6 -peliä varten oltaisiin palkattu peräti 20 insinööriä rakentamaan täysin uutta vesifysiikkaa.

Mainos

Syy, miksi vesifysiikkaan panostetaan, on siinä, että surffaus ja lainelautailu on tällä kertaa mukana. Onhan surffi yksi Floridan suosikkivesiurheilulajeista. Samoin veneiden ja muiden vesikulkuneuvojen autenttisuutta ja aaltokäyttäytymistä on haluttu parantaa.

Jo Red Dead Redemption 2:ssa vesifysiikka oli erinomaista, mutta pelistä ei löytynyt esimerkiksi GTA 5:n tapaista vedenalaista kokonaisuutta.

GTA 6 -pelin päähenkilö uimassa Vice Cityssa.
Varhainen ja pahasti keskeneräinen vuodettu materiaali vahvistaa, että sukeltaminen on mukana myös GTA 6 -pelissä.

Maailman kallein peli

Siinä, missä GTA V:n tuotanto maksoi 100 milj. dollaria ja sen markkinointi nosti sen budjetin yli 200 milj. dollariin, huhutaan, että GTA 6 -pelin budjetti on peräti 2 miljardia dollaria. Se kuulostaa järjettömältä, mutta GTA 5:n menestyksen myötä se voi olla hulluudesta huolimatta ihan mahdollistakin. GTA 5 on nimittäin tuottanut yhteensä  ainakin yli 6 miljardia dollaria voittoa tähän mennessä 10 vuoden elinkaarensa aikana.

Mainos