Max Verstappenin kypärässä on 2023 kaudella EA:n sponsorilogo. Kuva: FIA
Mainos
EA saattaa pian paljastaa uuden kilpa- tai lentopelin Xbox-kaupan tuoreen listauksen perusteella.

Maanantaina luotettava vuotaja Aggiornamenti Lumia kertoi, että uusi EA-nimike oli jätetty Xbox-kaupan taustajärjestelmään.

Heidän mukaansa uusi EA-peli on koodinimeltään ”Lorem Ipsum 70” ja se on toimitettu kauppapaikan ”Racing & flying” -kategoriaan.

Mainos

Dataminer raportoi säännöllisesti Xbox- ja Windows-kauppoihin lisätyistä listauksista ennen kuin ne julkistetaan.

Vaikka Codemastersin kaltaisen EA-studion kilpa-ajopeli vaikuttaisi todennäköiseltä salaperäiseltä nimeltä, se ei ole pian julkistettava F1 23, jolla on Aggiornamenti Lumian mukaan eri kauppalistaus.

F1 2021 ja F1 2022 julkaistiin molemmat heinäkuussa, ja sarjan seuraavan osan teaser-sivustolla sanotaan, että fanien tulisi ”pysyä kuulolla”, jotta he saisivat uutisia pelistä lähitulevaisuudessa.

EA Sports ilmoitti hiljattain yhteistyöstä takavuosien ja hallitsevan Formula 1 -maailmanmestarin Max Verstappenin kanssa.

Sopimuksen ehtojen mukaan Oracle Red Bull Racing -kuljettaja tekee yhteistyötä EA Sportsin kanssa luodakseen sisältöä koko sen valikoimaan.

Verstappenia sponsoroi myös pelijulkaisija, ja EA Sportsin tuotemerkki ilmestyy hänen kisakypäränsä leukaan tässä kuussa alkaneen F1 2023 -kauden aikana.

Mainos