Mainos
Ei varmaankaan yllätä, että GTA VI:n avoin maailma tulee olemaan aivan täynnä tekemistä ja näkemistä. Jälleen yksi vuoto kertoo yksityiskohtaisesti pelin monista, monista sivutehtävistä.

GTA VI julkistettiin helmikuussa 2022 ja… se on tavallaan kaikki mitä tiedämme virallisesti. On arveltu, että peli ilmestyy viimeistään maaliskuussa 2025, mutta se on oikeastaan kaikki varma tai puolivarma tieto, mitä meillä on käytettävissämme.

Huolimatta Rockstarin parhaista yrityksistä pitää vuodot kurissa, niitä tulee yhä uudelleen. Ovatko ne aitoja, sitä emme tiedä, mutta fanit ovat ryhtyneet analysoimaan jokaista löytämäänsä kuvamateriaalia ja tietoriviä saadakseen mahdollisimman paljon tietoa pelistä, ja yksi mehukas tieto vahvistaa sen, mitä me kaikki epäilimme: GTA VI:ssa tulee olemaan valtavasti sivusisältöä.

Mainos

Twitter-käyttäjä @_Dyllie_ julkaisi listan maailman tapahtumista ja aktiviteeteista, jotka hän väittää löytyneensä edellisestä vuodosta – niitä näyttää olevan yhteensä yli 500, mukaan lukien koripalloa, kalastusta, hullun golfin pelaamista, treenihaaste ja pihamyyntiä. Listalla olivat myös ”ufo-eläintalo” ja ”Bonnie ja Clyde -mysteeri”, jotka molemmat kuulostavat loistavan hulluilta.

Grand Theft Auto -pelit ovat tunnettuja siitä, että ne ovat täynnä sisältöä, ja näyttää siltä, että GTA VI vie asiat aivan uudelle tasolle. Kun otetaan huomioon, että peliä on kehitetty jo noin 10 vuotta, on järkevää, että Rockstar haluaa, että saamme mahdollisimman paljon vastinetta rahoillemme.

Mainos