Mainos

Eletään vuotta 2805, jolloin maa on niin täynnä roskaa, jätettä ja kakkaa että ihmiset ovat joutuneet muuttamaan sieltä pois avaruusalukselle keskelle luksuselämää. Maapalloa ovat jääneet puhdistamaan jätteistä WALL-E (Waste Allocation Lord Lifter Earth-class) -robotit, joista kaikki muut paitsi yksi ovat jo tulleet päiviensä päähän. Maapallo on siis yhden siivousrobotin varassa. WALL-E -robotti on tunteikas pikku veijari, joka keräilee ihmisten jätteistä pieniä herkullisia paljoa talteen, loput se runttaa kuutioiksi ja pinoaa pilvenpiirtäjämäisiin kasoihin. Eräänä päivän Maahan laskeutuu tiedustelualus, joka jättää planeetallemme EVA -tiedustelurobotin jolla on salainen tehtävä. Tämä Apple Computersin tuotteita erehdyttävästi muistuttava Hi-Tech -laite on WALL-E:stä niin kiehtova että se jopa rakastuu siihen. Kun EVA -robotti saa Maapallolla hommansa hoidettua, joutuu se palaamaan emoalukseensa. WALL-E "hiipii" salaa mukaan ja todellinen seikkailu voi alkaa…

WALL-E on elokuvana täydellinen. Se on kerrassaan mukaansa tempaiseva, suloinen komediadraamaactionseikkailu, joka sopii aivan kaikille. Se sisältää mahtavan tarinan, hyvin vähällä dialogilla, mutta uskomattoman upealla äänimaailmalla. Animaatio on järjettömän realistista ja kaunista. Blu-ray:llä kuva ja ääni vasta pääsee todellisiin oikeuksiinsa. WALL-E on siis täydellinen esimerkki täydellisestä elokuvasta.

Koska elokuva on täydellinen, on Walt Disney Motion Pictures päättänyt tehdä myös BD:stä täydellisen. WALL-E BD sisältää kaikkea sitä mihin BD-levy pystyy. Hi-Fi:stelyä on siis tarjolla jopa kahden levyn verran. Kuvanlaatu on käsittämättömän kaunista, ääniraitoina tarjoillaan Dolby Digital 5.1:nä usealla eri kielellä ja lähes häviötön DTS HD 5.1 -raita alkuperäiskielellä. Lisäksi leffan voi katsoa kolmella tavalla, joko normaalisti, kuvitetun kommenttiraidan kanssa tai making-of -bonusten kanssa. Ykköslevyllä tarjolla on näiden lisäksi vielä pari Pixarin lyhytanimaatioelokuvaa. Kakkoslevyllä tarjoillaan ihan oikeita pelejä, ristikoita, poistettuja kohtauksia ja erittäin mielenkiintoisia dokumentteja mm. äänimaailman luomisesta, joka rakentaminen ei ole niin helppoa mitä äkkiseltään luulisi.

Mainos

Mikäli haluat tietää mihin Blu-ray soittimesi pystyy ja haluat omistaa täydellisen elokuvan, on WALL-E yksinkertaisesti pakko-ostos!

KE

Mainos