Mainos
Greta Gerwig ja Margot Robbie ovat rikkoneet useita ennätyksiä Barbien kanssa ja tehneet ikonisesta nukesta yhden suurimmista kassamenestyksistä vuosiin.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Barbiesta tulee Warner Bros.:n historian eniten tuottanut elokuva. Elokuva on jo ohittanut muita Warner Brosin suuria elokuvia, kuten Aquaman ja The Dark Knight Rises. Tällä viikolla se ohittaa WB:n kaikkien aikojen parhaiten tienanneen elokuvan, Harry Potter ja kuoleman varjelukset: Osa 2.

Varietyn mukaan Barbie tuotti viikonlopun aikana maailmanlaajuisesti 18,2 miljoonaa dollaria, mikä nostaa sen maailmanlaajuisen kokonaistuoton 1,34 miljardiin dollariin.

Mainos

Vuonna 2011 ilmestyneen kahdeksannen ja viimeisen Harry Potter -elokuvan koko elinkaaren tulos oli 1,342 miljardia dollaria. Barbie kolkuttelee tuota ovea ja ohittaa sen todennäköisesti seuraavan päivän tai kahden aikana.

Kun se ohittaa Harry Potterin, Barbien seuraava kohde on Super Mario Bros. -elokuva. Illuminationin ja Nintendon animaatioelokuva on tällä hetkellä vuoden 2023 suurin lipputulohitti 1,359 miljardin dollarin maailmanlaajuisella kokonaissummalla. Barbie ei ole kaukana The Super Mario Bros. Moviesta, ja kertoimet viittaavat siihen, että siitä tulee vuoden suurin elokuva jossain vaiheessa tällä viikolla.

Kiihkeä lipputulotaistelu

Vaikka Barbie on ollut esillä jo useita viikkoja, se melkein voitti viikonlopun lipputulot uusia kilpailijoita vastaan. Viikonlopun voiton vei lopulta Sonyn vastikään julkaistu Gran Turismo, mutta Barbie oli hyvin lähellä ottaa kotimaansa kruunun takaisin.

Uusi Barbie-animaatiosarja tulossa

Barbie on tällä hetkellä koko viihteen suurin nimi, ja Mattel aikoo hyödyntää sitä tuomalla uuden animaatiosarjan Netflixiin syyskuussa.

Yhtiöt ilmoittivat ensi viikolla, että Barbie: A Touch of Magic lisätään Netflixin ohjelmistoon 24. syyskuuta.

Mainos