Mainos
Activision on kertonut tarkemmin muutamista suurista muutoksista, jotka tulevat Warzone 2.0:aan tällä viikolla osana pelin Season 3 -päivitystä.

Näihin kuuluu muutoksia battle royale -pelin tahtiin, taisteluun ja liikkumiseen.

Ydinvauhdin parannuksia ovat muun muassa ympyröiden sulkeutumisen välisen viiveen lyhentäminen kohti pelin puoliväliä, useampien ammuskelukätköjen ja ostoasemien lisääminen alueille tukemaan tasapainotusta pelin loppupuolella sekä UAV-tornien määrän lisääminen tiedustelutietojen tarjoamiseksi ja kannustamaan useampiin taistelumahdollisuuksiin.

Mainos

Myös yhdellä osumalla ampuvat tarkka-ampujakiväärit ovat tulossa peliin sen jälkeen, kun niitä testattiin sen Saint Patrick’s Day -tapahtumassa. Räjähtävillä ammuksilla varustetut pikakiväärit pystyvät kaatamaan viholliset yhdellä laukauksella, ja myös MCPR-300:n kehitykseen on lisätty räjähtäviä ammuksia.

Varusteiden ja killstreakien tasapainottamiseen suunnitelluista muutoksista mainittakoon, että Bomb Drone ei enää ammu yhdellä osumalla, vaan se voi sen sijaan tukea vihollisjoukkueen huuhtomista ja/tai työntämistä.

Liikkumisen osalta Redeploy Drones, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Ashika Islandilla, tarjoaa pelaajille uuden tavan liikkua nopeasti Al Mazrahin alueella.

”Liikkuminen tuntuu nyt dynaamisemmalta ja sujuvammalta, mikä johtuu osittain parannuksista esineiden yli tai ikkunoiden läpi kulkemiseen, ja liukumisen ja sukeltamisen reagointikykyyn on tehty pieniä muutoksia”, Activision tiedottaa.

Liikkumisen muutoksia ja aseiden tasapainottamista tulee olemaan sekä Warzone 2:ssa että Modern Warfare 2:ssa.

Season 3 sisältää myös Gunfight-moninpelitilan paluun. Yksi Gunfightissa esiteltävistä kartoista tulee olemaan Blacksite, josta löytyy myös Warzone 2:n uusi 1v1 Gulag.

Activisionin mukaan ”Blacksite on suunnilleen suorakulmainen, epäsymmetrinen kartta, jossa on useita sisätiloja ja pitkiä ulkoisia reittejä, erityisesti kartan länsiosassa, jossa on suuri käytävä, joka ulottuu kahden spawn-alueen väliin. Erityisesti tuo alue on loistava pitkän matkan aseille, jos sinulla on niitä Gulag Loadoutissasi; muuten se on selkeä väylä varusteiden heittämiselle alas kaksintaistelun alussa. Lähitaisteluissa kannattaa käyttää eri rakennuksia, joissa operaattorit voivat kiemurrella oviaukkojen ja muiden aukkojen läpi hämmentääkseen vastustajiaan.

Modern Warfare 2:n ja Warzone 2:n kolmas kausi julkaistaan tänään 12. huhtikuuta.

Mainos