Mainos
Warzone 2.0 on vihdoin vetänyt verhot auki uudesta Resurgence-kartasta: Ashika Islandista, kuten myös kaikista sen seitsemästä kiinnostavasta kohteesta.

Ashika Island -kartta vuoti jo joulukuussa, mutta siitä ei paljastunut paljon yksityiskohtia ja se poistettiin nopeasti Activisionin tekijänoikeusilmoituksen vuoksi. Nyt meillä on ensimmäinen virallinen, laadukas kuva kartasta ja sen POI-kohteista.

Mainos

Yllä olevasta kuvasta näet, että Ashika Islandin POI:t ovat Oganikku Farms, Town Center, Residential, Shipwreck ja Tsuki Castle, joka näyttää olevan uudelleenbrändätty versio World at Warin Castle-kartasta, joka puoliksi äskettäin remasteroitiin Call of Duty: Vanguardiin.

Kartasta ei vieläkään ole tarkempaa kuvaa antavaa traileria, mutta ainakin meillä on nyt kunnon näkemys kartan pohjapiirroksesta.

Ashika Island on pienempi kartta, joka on suunniteltu Resurgencen paluuta ja Warzone 2:n DMZ-tilaa varten.

Warzone 2:n toinen kausi julkaistaan 15. helmikuuta, ja se tulee sisältämään Ashika Islandin ja edellä mainitun fanien suosiman Resurgence-moodin sekä uusia aseita, uusia operaattoreita ja tasapainomuutoksia. Samoin Modern Warfare 2 saa ranked-pelin, uusia karttoja ja moodeja sekä tietenkin ”paljon muuta”, joka paljastetaan vielä kahden viikon aikana ennen uuden kauden julkaisupäivää.

Mainos