Watch Dogs 2 julkaistaan vasta ensi viikolla, mutta tästä näkee jo julkaisutrailerin

Mainos

Ubisoft on julkaissut viimeisen trailerin odotetusta Watch Dogs 2 -toimintapelistä.

Watch Dogs 2 vie pelaajansa San Franciscon ikoniseen teknologiakaupunkiin. Sen alakulttuurien täplittämä elämäntapa on altistunut ctOS-käyttöjärjestelmän isoveli valvoo -tyyliselle tarkkailulle. Päähenkilö Marcus Holloway on joutunut järjestelmän uhriksi ja saanut niskaansa aiheettomia syytteitä. Marcus käynnistää yhden miehen sodan epäoikeudenmukaista järjestelmää ja valvontakulttuuria vastaan. On aika nousta virtuaalisille barrikadeille.

Julkaisuvideossa luodaan silmäys sekä pelin avoimen maailman toimintaan että Marcuksen taustatarinaan. Video antaa kuvan pelin keskeisistä päähahmoista, toimintatavoista ja San Franciscon monipuolisesta ympäristöstä rakennuksineen ja katuineen. Samalla video antaa näkymän hakkerimaailman tapoihin sekä intensiivisiin taistelukohtauksiin.

Mainos

Watch Dogs 2 on myös yksi ensimmäisistä PlayStation 4 Pro -pelikonsolin lisätehoja hyödyntävistä peleistä. Watch Dogs 2 osaa hyödyntää entistä parempaa grafiikkaa tarjoavaa HDR-ominaisuutta ja 4K- eli ultrateräväpiirtotarkkuutta.

Watch Dogs 2 -toimintapeli tulee myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on 18 vuotta, eikä suotta, sillä veri ja ärräpäät lentelevät tiuhaan tahtiin.

Mainos