Watch Dogs -pelisarja on Ubisoftin vastine Rockstarin menestyksekkäälle Grand Theft Auto -pelisarjalle ja sijoittuu hakkerointimaailmaan.
Mainos

Ubisoft julkisti Watch Dogs 2 -musiikkia yhdessä tuottaja Hudson Mohawken kanssa. Ensimmäinen Shanghaied-sinkkubiisi löytyy jo Spotifysta.

Hudson Mohawke on tuottanut musiikkia varhaisesta teini-iästään asti. Hänestä on tullut suosikkituottaja monelle suurelle musiikkitähdelle, kuten Kanye West, Drake, John Legend, Travis Scott, Future, Lil Wayne, Young Thug, Pusha T, Tinashe, Frank Ocean ja Björk.

Tyylillisesti Watch Dogs 2 -toimintapelin musiikki peilaa Hudsonin aikaisempia töitä, joissa yhdistyvät elektroninen ja hiphop-musiikki vivahteella Hudsonin rakastamaa Tomitaa, John Carpenteria ja Vangelista.

Mainos

– Työskentely tämän soundtrackin kanssa oli todella jännittävää ja virkistävää, koska pelin teemat ovat asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti, kommentoi Hudson Mohawke.

Watch Dogs 2 -soundtrack ei syntynyt itsestään.

– Kun Ubisoft pyysi minua kehittämään pelin äänimaailmaa yhdessä heidän kanssaan, tiesin haluavani käyttää joitakin kultiksi muodostuneita scifi-soundtrackeja samalla tuoden esiin omaa tyyliäni. Siitä tuli todella opettavainen kokemus ja joissain kohdissa jopa haaste. Se oli kuitenkin hyvin palkitsevaa, koska pääsin ilmaisemaan itseäni luovasti ja pääsen tavoittelemaan uutta yleisöä musiikillani ilman tietyn musiikkilajin leimaa, Mohawke päättää.

Watch Dogs 2 -toimintapelissä pelaaja seikkailee teknologiamullistuksen synnyinseuduilla San Franciscon lahden alueella. Päähahmo Marcus Holloway on erinomainen nuori hakkeri, joka on joutunut CTOS 2.0 -valvontajärjestelmän ennakoivien algoritmien uhriksi. Häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Marcus yrittää sulkea CTOS 2.0:n käyttämällä hakkerointikykyjään pääasiallisena aseena. Hakkerointi on kaikki kaikessa ja se ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Virallinen Watch Dogs 2 -musiikkialbumi ilmestyy 11. marraskuuta. Watch Dogs 2 -peli tulee puolestaan myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön.

Mainos
Edellinen artikkeliResident Evil -näyttelijöille paskahalvaus – Resident Evil 7 -peli VR-kokemuksena saa kauhutähdetkin vapisemaan
Seuraava artikkeliRambo-elokuvat lämmitellään uudelleen – uusi First Blood aloittaa remake-sarjan