Watch Dogs: Legion -toimintapelissä otetaan tulevaisuus omiin käsiin

Mainos
Ubisoft on julkaissut uuden Watch Dogs: Legion -pelin trailerin.

Watch Dogs: Legion -toimintapeli maalaa lähitulevaisuuden Lontoosta synkän kuvan. Yksityisarmeijat ja rikollisjengit ovat saaneet yhä enemmän jalansijaa kaupungissa tavallisen kansalaisen jäädessä ahtaalle. On aika nousta vastarintaan ja pistää kampoihin! Kuka vain tavallisista kansalaisista voi olla yksi vastarinnan jäsenistä ja toimia. Kuka tahansa voi taistella vapautensa eteen ja kantaa kortensa kekoon paremman huomisen puolesta.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Mainos

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series -konsoleille 10. marraskuuta ja PlayStation 5 -pelikonsoleille digitaalisesti 12. marraskuuta sekä fyysisenä 24. marraskuuta. Lisäksi peli julkaistaan Amazon Luna -palvelulle myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Mainos
Edellinen artikkeliVuonna 1987 valmistunut dokumentti näyttää, miten RoboCop ja sen veriset tehosteet tehtiin
Seuraava artikkeliBlue Yeti X – World of Warcraft Edition -arvostelu – Erityistä äänenlaatua WoW-sessioihin?