Watch Dogs -pelien hahmot tekevät paluun uudessa seikkailussa

Mainos
Ubisoft julkisti hetki sitten Forward-digitapahtumassaan suositun Watch Dogs Legion -toimintapelin tulevan laajennusosan.

Bloodline on itsenäinen ja tarinavetoinen lisäosa, jossa pelaaja ohjastaa alkuperäisen Watch Dogs -pelin Aiden Pearcea ja Watch Dogs 2 -jatko-osasta tuttua Wrenchia.

Bloodlinen tarinassa Pearce ottaa vastaan kiehtovan tehtävän Lontoossa, mikä viekin hänet täysin uusiin ympäristöihin alkuperäisen pelin jälkeisissä tapahtumissa. Pearce muodostaa kontaktin sukulaiseensa Jacksoniin, jonka myötä Pearcen tehtäväksi tulee hämäräperäinen soluttautuminen huipputason laboratorioon. Siellä Broca Tech säilyttää huippusalaisia teknologioita, jotka Pearcen tulee ottaa haltuunsa.

Mainos

Tehtävään tulee kuitenkin yllättävä mutka matkaan, kun Wrench karkaa kohteena olevan laitteen kanssa. Pian Aiden huomaakin olevansa ristitulessa, kun hänellä on vastassaan jättiyhtiön palkolliset ja toisaalta hän on myös menettänyt kontaktinsa alamaailman hakkereihin. Pearce ja Jackson joutuvat turvautumaan taitoihinsa ja laitteisiinsa, kun Wreck on karkuteillä ja tilanne yltyy tämän vanavedessä entistäkin kaoottisemmaksi.

Watch Dogs: Legion – Bloodline sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin varsinaista päätarinaa. Lisäosa sisältää runsaasti erilaisia lisätehtäviä sekä Pearcen että Wreckin roolissa, joista kummallakin on omat tapansa ratkoa eteen koituvia ongelmia ja haasteita.

Lisäksi kausikortin omistajat saavat Aidenin ja Wrenchin hahmot pelattavaksi DeadSec Resistance -tehtävissä ja pelin verkkopelimuodossa.

Watch Dogs: Legion -toimintapelin kausikortin sekä Gold- ja Ultimate-versioiden omistajat saavat Bloodline-lisäosan ilman lisämaksua pelattavaksi. Lisäosa on myös ostettavissa erikseen 15 euron hintaan. Bloodline-lisäosa vaatii Watch Dogs: Legion -peruspelin toimiakseen.

Mainos