”Welcome to Hell-A!” – Dead Island 2:sta julkaistiin uutta pelikuvaa

Mainos
Uudessa Dead Island 2 -pelin gameplay-esittelyvideolla nähdään ensimmäistä kertaa zombina pelaaminen.

Pelin esittelyssä, esiteltiin joitakin pelin sisältämiä uusia aseita, kuten palavia katanoita. Pelaajat voivat päivittää näitä aseita pelin aikana.

Kaliforniaan sijoittuvassa pelissä pelaajat vierailevat Beverly Hillsissä, Santa Monicassa ja Hollywood Hillsissä, jonka vuoksi pelin markkinointimateriaalit vitsailevat L.A.:n [el-ei] uuteen muotoon Hell-A [hel-ei].

Mainos

Lisäksi kerrottiin, että pelaajat voivat ohjata peliä Alexa Game Controlin avulla. Näin pelaajat voivat suorittaa pelin sisäisiä toimintoja käyttämällä ääntään.

Osana esittelyä esiteltiin myös yksityiskohtaisesti HELL-A-painoksena tunnettu erikoispainos.

Juuri julkistetun HELL-A Editionin mukana tulee:

  • Exclusive SteelBook pelilevyllä
  • Expansion Pass
  • Venice Beachin matkakartta
  • 6 x Slayer Tarot-korttia
  • 2 x Pin Badges
  • 1 x laastari
  • Kultainen asepaketti
  • Pulp-aseiden paketti
  • Hahmopaketit 1 & 2

Pelaajat, jotka ennakkotilaavat minkä tahansa Dead Island 2 -painoksen, saavat Memories Of Banoi Packin, joka sisältää kaksi ainutlaatuista asetta, jotka juhlistavat alkuperäistä Dead Island -peliä, sekä erityisen taitokortin.

Pelin julkaisun piti tapahtua 3. helmikuuta 2023, mutta peli julkaistaan nyt 28. huhtikuuta PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, Stadille ja PC:lle Epic Games Storen kautta. Ensimmäisen kerran vuonna 2014 julkistettu zombi-toimintaroolipelin jatko-osa on kärsinyt useista viivästyksistä ja kehittäjän vaihdoksista.

Dead Island 2 sijoittuu Los Angelesiin ja sisältää kuusi pelattavaa hahmoa.

Tätä pelin virallinen synopsis lupailee:

”Los Angeles on karanteenissa ja armeija on vetäytynyt. Vain sinä ja kourallinen muita, jotka sattuvat olemaan vastustuskykyisiä taudinaiheuttajaa vastaan, pidät kaupungin (ja ihmiskunnan) tulevaisuuden vaakalaudalla.

Dead Island 2 on tyylikäs, eläväinen ja täynnä zombieinfektioita. Tutki ikonista, verenhuuruista Los Angelesia. Tapaa elämää suurempia hahmoja. Tapa lukemattomia vihollisia erinomaisen verisesti ja yksityiskohtaisesti. Ja kehity tullaksesi äärimmäiseksi zombitappajaksi!”

Mainos