Wipeout Omega Collection nousee feenix-linnun lailla savuavan Sonyn Studio Liverpoolin raunioista. Vaikka Studio onkin lakkautettu jo hyvän aikaa sitten, yhdistävät nyt Clever Beans, EPOS ja XDev voimansa, elvyttäen kulttipelisarjan kaksi osaa PS4-sukupolvelle. 

Wipeout Omega Collection kokoaan samaan pakettiin Wipeout HD:n Fury-lisäreineen ja Wipeout 2048 -pelit, jatkuvalla 60 kuvan sekuntinopeudella varustettuna, niin 1080- tai 4K -resoluutioissa.

Molemmat pelit ovat aikansa parhaita scifikaahailuja. Mikään pelisarja ole pystynyt haastamaan Wipeoutin adrenaalin täyteistä, EDM-jynkytyksen tahdittamaa kisailua, jossa uskomattoman tyylikkäät leijuautot ottavat kisaa toisistaan poikkeuksellisen värikkäissä lähitulevaisuuden metropoleissa.

Wipeout Omega Collection on suoranainen pakko-ostos jokaiselle kaahailuapelaajalle, jota leijuvat alukset reilulla scifidiiselillä ryyditettynä ja aseilla varustettuna eivät häiritse. Tämä paketti tarjoaa käsittämättömän määrän sisältöä, uskomattoman kauniit grafiikat, tajunnanräjäyttävän ruudunpäivityksen ja helvetin kovan soundtrackin. Vaikka jynkkymusasta ei diggailisikaan, nappaa paketin soundtrack paatuneemmankin hevarin otteeseensa pelin tiimellyksessä.


Mene ja osta paketti, vaikka olisit ollut pilke isukin silmäkulmassa, kun Wipeout -pelisarja on alkanut. Tämä on definitiivinen scifikisailukokemus, jota todennäköisesti ei mikään peli tule päihittämään, ellei Studio Liverpoolin ex-henkilökunta kokoa nerokasta tiimiään yhteen ja luo täysin uutta peliä taikka pelisarjaa.

Tämä ei ole vain remasterointi, tämä on kuin uusi peli.