Mainos
Vaikuttaa siltä, että CD Projekt on päättänyt palata takaisin piirustuspöydän ääreen Project Siriuksen (työnimi) kanssa, joka on uusi versio Witcher-sarjasta, josta ilmoitettiin ensimmäisen kerran viime lokakuussa.

Maanantaina antamassaan tiedotteessa yhtiö kertoi sijoittajille, että se on tehnyt arvonalennuksen, joka liittyy pelin kehittämisestä aiheutuneisiin kuluihin.

Yhtiön mukaan aiheutuneiden kulujen arvo oli 33,4 miljoonaa zlotya (7,6 miljoonaa dollaria) vuonna 2022 ja 9,5 miljoonaa zlotya (2,2 miljoonaa dollaria) vuoden 2023 kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta, ja että nämä summat ”rasittavat vastaavasti [yhtiön] taloudellista tulosta”.

Mainos

”Edellä mainittu päätös perustuu Sirius-hankkeen alkuperäisen konseptin laajuuden ja kaupallisen potentiaalin arvioinnin tuloksiin sekä käynnissä olevaan työhön, jonka tarkoituksena on laatia uusi kehys tälle hankkeelle.”

Yhtiö ilmoitti viime lokakuussa työstävänsä Cyberpunk 2077:n jatko-osaa, uutta Witcher-pelien trilogiaa, Witcher-spin-offeja ja alkuperäistä IP:tä.

– Tuleva peli sijoittuu Witcher-universumiin, mutta se eroaa aiemmista julkaisuistamme siinä, että se on suunnattu paljon laajemmalle yleisölle. Sirius tulee tarjoamaan sekä yksin- että moninpeliä, CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński sanoi aikaisemmin.

Mainos