Wonder Woman 1984 sai amerikkalaiset leffateattereihin pandemian keskellä

Mainos
Gal Gadotin ja Chris Pinen tähdittämä supersankaritarjatko-osa, Wonder Woman 1984 avasi yllättävän hyvin Yhdysvalloissa.

Raina sai ensi-iltansa sekä valituissa, auki olevissa, reilussa 2000 elokuvateattereissa että HBO Max -suoratoistopalvelussa. Leffa tuotti odotettua paremmin ensi-iltatuloja n. 16,7 milj. dollarin edestä.

Tuotto ei ole massiivinen, mutta ajatkin ovat poikkeukselliset, joten Warner Bros. Entertainmentilla ollaan iloisia tästäkin.

Mainos

Patty Jenkinsin ohjaama ja Gal Gadotin tähdittämä Wonder Woman 1984 pikakelaa 1980-luvulle ja tuo mukanaan seikkailun, jossa Wonder Woman kultaisiin siipiin sonnustautuneena ratsastaa salamoilla halki taivaan jahdaten sekä unelmaansa että kahta uutta mahtavaa vihollista: Max Lordia ja Cheetahia.

Maailman kohtalo on jälleen vaakalaudalla ja vain Wonder Woman voi pelastaa sen. Tämä uusi luku Wonder Womanin tarinassa sijoittaa Diana Princen kuolevaisten keskuuteen 1980-luvulle – ylettömyyden aikakaudelle, jolloin menestyksen tavoittelu ohjaa kaikkea. Vaikka Diana on saavuttanut täydet voimansa, hän pitää matalaa profiilia hoitaen antiikkiesineiden kokoelmaa ja toteuttaen supersankarillisia tekojaan vain salaa. Nyt hänen täytyy kuitenkin astua parrasvaloihin ja viisautensa, voimansa ja rohkeutensa avulla pelastaa ihmiskunta sen omilta aikaansaannoksilta.

Elokuvassan Suomen ensi-iltaa sopii odotella 5. helmikuuta, mikäli koronarajoitukset eivät estä sen valkokangasesityksiä.

Mainos
Edellinen artikkeliPleikkarin oma FPS-räiskintäsarja Killzone on nyt virallisesti kuopattu
Seuraava artikkeliMicrosoft esitteli uuden härskin värisen Xbox-ohjaimen