WRC 10 -rallipeli mahdollistaa vihdoin omien autotarrojen tekemisen

Mainos
Syyskuussa julkaistava WRC 10 -rallipeli sisältää kattavan valikoiman monia maineikkaita autoja eri WRC-sarjoista.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa mukana on ainutlaatuinen räätälöintityökalu autojen värien, kuvioiden ja tunnuksien muokkaamiseen ja lisäämiseen. Näin jokainen pelaaja voi luoda omanlaisensa auton erilaisine väri-, kuvio-, kirjasin-, numero- ja tarrayhdistelmineen.

Muokkaustoiminnot ovat käytettävissä lähes 30:ssa WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -luokan autossa unohtamatta pelin historiallisia ajokkeja. Erilaiset yhdistelmät ovat käytettävissä myös pelin urapelimuodossa.

Mainos

WRC 10 -rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjan historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Peli tarjoaa mahdollisuuden osallistua virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin 19 tapahtumaan ja kokea nämä kisat omin silmin.

Mukana on kuusi historiallista rallia, joita ovat esimerkiksi legendaarinen Akropolisralli Kreikassa ja maineikas Sanremon ralli Italiassa.

Näiden ohella mukana on 20 legendaarista ralliautoa vuosikymmenten varrelta. Näitä ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan.

Pelisarjan kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu entistä paremmaksi ja pelaajia odottaakin aiempaa aidompi ajotunnelma. Huomiota on myös kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuus ja pelin äänimaailma ovat kohentuneet, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Urapelitila on monipuolistunut uusin muokkaustyökaluin. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään. Mukana on myös 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä täysin uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

Respawnin toimituksen tuottaman ennakkovideon pelistä voit katsoa tästä:

WRC 10 julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 2. syyskuuta 2021. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin.

Mainos