Mainos

Microsoft nostaa Xbox Game Pass -palvelun hintoja ja esittelee uuden tilausvaihtoehdon ilman julkaisupäivän pelijulkaisuita.

10. heinäkuuta alkaen Xbox Game Pass Ultimate -tilaustaso, joka sisältää PC Game Passin, julkaisupäivän pelit, pelikatalogin, verkkopelaamisen ja pilvipelaamisen, nousee hintaan 19,99 €/kk. PC Game Passin hinta nousee 11,99 €/kk.

Microsoft lakkauttaa Xbox Game Pass for Console -tilaustason uusilta käyttäjiltä, korvaten sen uudella 14,99 €/kk ”Standard” -tasolla, joka sisältää pääsyn pelikatalogiin ja verkkopelaamiseen, mutta ei julkaisupäivän pelijulkaisuja tai pilvipelaamista. Nykyiset Xbox Game Pass for Console -tilaajat voivat pitää nykyisen tilauksensa, mutta jos he peruuttavat tilauksen, heidän on valittava toinen tilausvaihtoehto.

Mainos

12. syyskuuta alkaen Microsoft rajoittaa Xbox Game Pass for Console -tilausten kasautumisen 13 kuukauteen. Xbox Game Pass Core, joka mahdollistaa verkkopelaamisen, nousee 74,99 €/vuosi, mutta pysyy 9,99 €/kk.

Microsoftin mukaan hinnankorotukset tarjoavat pelaajille enemmän valinnanvaraa.

Myöhemmin tänä vuonna Call of Duty: Black Ops 6 julkaistaan julkaisupäivänä Game Passissa.

Hinnankorotukset tulevat vuosi sen jälkeen, kun Microsoft yhdistyi Activision Blizzardin kanssa 69 miljardin euron arvoisessa kaupassa, joka ei sinäänsä ole ihme. Onhan tuo 69 miljardia jotenkin kurottava umpeen.

Mainos