Mainos
Xbox antaa pian pelaajien suoratoistaa pelinsä suoraan Discordiin.

Ominaisuus otetaan tänään käyttöön Xbox Insider -jäsenille Alpha Skip-Ahead- ja Alpha -renkailla, jotta he voivat testata sitä ja varmistaa, että se toimii oikein.

Kun testaus on valmis, Xbox ottaa ominaisuuden käyttöön kaikillekonsoleiden omistajille.

Mainos

Virallisen Xbox Wire -blogikirjoituksen mukaan pelaajat voivat striimata pelejä Discord-kavereilleen valitsemalla yksinkertaisesti ”stream your game” -vaihtoehdon.

”Aluksi voit liittyä Discord-palvelimien äänikanaviin suoraan Xbox-konsoliltasi, kun Discord-tilisi on yhdistetty”, artikkelissa kerrotaan.

”Voit kokeilla sitä painamalla Xbox-painiketta ohjaimessasi avataksesi oppaan, vierittämällä kohtaan Party & Chats ja valitsemalla Discord. Selaa sitten käytettävissä olevia Discord-palvelimia, valitse äänikanava ja aloita suoratoisto.

”Odotamme innolla palautettasi, kun kokeilet sitä, ja olemme yhtä innoissamme siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Xboxille ja Discordille.”

Viime vuonna Microsoft lisäsi mahdollisuuden liittyä Discordin äänikanaviin suoraan Xbox-konsolilta.

Discord perustettiin vuonna 2015 alustaksi, jolla videopelien pelaajat voivat keskustella pelatessaan verkossa. Nykyään sillä on yli 150 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, ja monet yhteisöt ovat omistautuneet erilaisille pelaamiseen liittyville aiheille ja muillekin aiheille.

Microsoft kävi tiettävästi neuvotteluja Discordin ostamisesta noin 10 miljardilla dollarilla vuonna 2021. Bloombergin mukaan viestialusta hylkäsi tarjouksen huhtikuussa 2021 keskittyäkseen mahdolliseen pörssilistautumiseen pitkällä aikavälillä.

Sony ilmoitti sitten toukokuussa 2021 tehneensä Discordiin vähemmistösijoituksen, jonka myötä sen alusta liitettiin PlayStation-konsoleihin vuonna 2022. Kumppanuus ei kuitenkaan perustunut yksinoikeuteen, kuten Xbox-integraatio osoittaa. PlayStationilla Discord-toiminnot ovat jääneet varsin onnettomiksi.

Mainos