Mainos
Xbox laskee Game Passin ja Live Goldin hintoja kolmella eri mantereella. Nämä ovat Chile, Hong Kong sekä Israel.

Microsoft kertoi arvioivansa säännöllisesti palveluiden hintoja paikallisella tasolla, jotta ne palvelevat parhaiten kussakin maassa olevia asiakkaita.

– Ajattelemme luovasti ja dynaamisesti, että miten voimme tarjota pelaamisen iloa ja yhteisöä kaikille planeetalla eri laitteilla, maantieteellisillä alueilla ja taloudellisissa tilanteissa, Microsoftin Liz Hamren kertoo kauniisti, viitaten Chilen, Honkkarin ja Israelin sosioekonomiseen tasoon, joka on selvästi haavoittuvampaa kuin vaikka läntisissä hyvinvointivaltioissa.

Mainos

Ohessa VGC:n julkaisema Microsoftin hintataulukko:

Pilvipelaaminen tulee konsoleille

Samalla Microsoft kertoi testaavansa pilvipelaamista konsoleilla. Sen avulla pelaajat voivat käyttää Xbox Game Pass -pelejä lataamatta niitä konsoliin. Pilvipelaaminen tukee myös moninpelejä.

Täydellinen luettelo tuetuista peleistä löytyy siirtymällä Xboxissa kohtaan ”Omat pelit ja sovellukset” > ”Koko kirjasto” > ”Xbox Game Pass” ja asettamalla suodattimeksi ”Pilvipeli”.

Pivipelaamisessa on kuitenkin esiintynyt paljon haasteita. Esimerkiksi lisäosien ostaminen on pilvipeleissä tällä hetkellä haastavaa, jopa mahdotonta.

Kesäkuussa yhtiö ilmoitti suunnittelevansa tuovansa Xbox Cloud Gamingin internetiin liitettyihin televisioihin. Tämä mahdollistaa pelaajien pääsyn Game Passin kaltaisiin palveluihin ilman muita lisälaitteita, paitsi ohjainta.

Mainos
Edellinen artikkeliEA vahvisti Battlefield 2042 -pelin betajankohdan
Seuraava artikkeliTänään tv:stä naisten tähdittämä komedia, joka yritti vihjata Hillary Clintonin olevan parempi presidenttiehdokas