Mainos
Talousjohtaja Amy Hood kertoi Microsoftin äskettäisen neljännesvuosittaisen tuloskatsauksen aikana, että Xbox Series -konsoleiden toimitusvajeiden odotetaan jatkuvan ainakin huhtikuuhun 2021 saakka.

New York Timesille antamassaan haastattelussa sijoittajasuhteiden päällikkö Mike Spencer meni kuitenkin askeleen pidemmälle toteamalla, että Xbox Series X|S -konsolien tarjonta on todennäköisesti rajoitettua ainakin kesäkuuhun.

Spencerin kommentit ovat yhdenmukaisia ​​AMD:n toimitusjohtajan Lisa Su‘n kanssa, joka valmistaa siruja Xbox Series X/S- ja PlayStation 5-konsoleille. Hän sanoi viime viikolla, että AMD odottaa toimitusongelmia vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Mainos

Sony ja Microsoft eivät ole pystyneet vastaamaan PS5:n ja Xbox Series X|S:n kysyntään marraskuisten julkaisujensa jälkeen, ja konsolit myyvät nopeasti loppuun joka kerta, kun varastojen täydennyksiä tarjotaan jälleenmyyjille.

– Xbox Series X:n ja Series S:n lanseeraaminen oli historiamme menestyksekkäin, sillä ne ovat eniten myyneet laitteet, joita on koskaan myyty lanseerauskuussa, Spencer sanoi.

Mainos
Edellinen artikkeliResident Evil 8 -pelin pahis, Lady Dimitrescu on melkein 3 metriä pitkä
Seuraava artikkeliAuts! Näin karut ovat Cyberpunk 2077 -pelin putoamisfysiikat