Mainos
Microsoft on sitoutunut julkaisemaan Call of Duty -pelejä Nintendon alustoilla ja Steamissa seuraavien 10 vuoden ajan, jos se onnistuu ostamaan Activision Blizzardin.

Xbox-pomo Phil Spencer esitti väitteensä Twitterissä:

– Microsoft on tehnyt 10-vuotisen sitoumuksen tuoda Call of Duty -pelit Nintendolle Microsoftin ja Activision Blizzard Kingin fuusion jälkeen. Microsoft on sitoutunut tuomaan enemmän pelejä useammille ihmisille – miten tahansa he valitsevat pelaamisen.

Mainos

Spencer seurasi tätä toisella twiitillä, jossa hän teki samanlaisen sitoumuksen PC-pelaajille.

– Minulla on myös ilo vahvistaa, että Microsoft on sitoutunut jatkamaan Call of Duty -pelin tarjoamista Steamissa samanaikaisesti Xboxilla sen jälkeen, kun olemme sulkeneet fuusiosopimuksen Activision Blizzard Kingin kanssa, hän kirjoitti.

Edellinen Nintendon järjestelmälle julkaistu Call of Duty -peli oli vuonna 2013 julkaistu Call of Duty: Ghostsin Wii U -versio, jossa pelaajat pystyivät tähtäämään Wii Remote -kaukosäätimellä liikeohjauksen avulla.

Spencer kertoi The Washington Post -lehdelle Call of Dutyn mahdollisesta aikataulusta Nintendon paluulle. Spencer vaiittasi haastattelussa kesäkuuhun 2023, jolloin fuusion on tarkoitus toteutua (olettaen, että sääntelyviranomaiset eivät estä sitä).

Mutta 10 vuoden kuherrusajan jälkeen on todennäiköistä, että Call of Duty -pelisarja tulisi siirtymään täysin Xbox/Windows-yksinoikeudeksi.

Mainos