Mainos
Microsoft on kertonut tarkemmin Xboxin syyskuun päivityksestä, joka julkaistaan tänään.

Päivityksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ”täydellinen kirjastouudistus” sekä uudet tallennus- ja oletusasennusvaihtoehdot Xbox-konsoleilla.

Päivityksen jälkeen pelaajat voivat myös muokata Xbox Elite Wireless Controller Series 2 -sarjan padien painikkeiden väriä, mukaan lukien tänään julkaistun valkoisen version.

Mainos

– Omat pelit ja sovellukset Koko kirjasto -näkymä on uudistettu, jotta pääsyä kaikkiin peleihin, joita voit asentaa ja pelata, voidaan virtaviivaistaa. Kaikki pelit näyttää nyt kaikki omistamasi pelit sekä kaikki pelit, joihin sinulla on pääsy nykyisillä Xbox-tilauksillasi, mukaan lukien Xbox Game Pass, EA Access ja väitetty Games with Gold,. Pääset myös helposti käsiksi tilaustesi luetteloihin, toimitukselliseen sisältöön ja kaikkiin sovelluksiisi, huumailee Jonathan Hildebrandt, Xbox-kokemusten pääohjelmaryhmän ohjelmapäällikkö.

Tästä päivästä lähtien pelaajat voivat valita eri oletusasennuspaikat peleille ja sovelluksille Xbox Series X/S- ja Xbox One -konsoleilla.

Pelaajat voivat valita, että tietyntyyppiset pelit tai sovellukset asennetaan sisäiseen tallennustilaan tai ulkoisiin asemiin tai laajennuskortteihin, tai antaa ”Anna Xboxin päättää”, minne sisältö asennetaan nopeimmin asemalle, jossa on tilaa.

Xbox Game Barin avulla Windows 11/10 PC-pelaajat voivat nyt saada linkin, jonka avulla he voivat jakaa kaappauksensa muiden kanssa tekstiviestillä, WhatsAppilla, Twitterillä, Messengerillä ja muilla.

Xboxin uusi bilekeskustelun melunvaimennusominaisuus, joka lanseerattiin Xbox Series X/S:lle aiemmin tässä kuussa, leviää tänään myös Xbox One -konsoleille ja Windows-tietokoneille.

Mainos